Osobní rozvoj Recenze Lék pro duši - Petr Casanova (2023, pevná)

Recenze Lék pro duši - Petr Casanova (2023, pevná)

Tato kniha se stane vaším osobním terapeutem, před kterým se nemusíte stydět. Pomůže vám klást si správné otázky a nacházet na ně odpovědi. Pomůže v těžkých chvílích a v momentech, kdy si nevíte rady. Ukáže, že každý problém má řešení.

Hanka L7. června 2024

Krásné se to čte. Je to srozumitelné a nemusí se nikam docházet...

Registrovaný uživatel7. května 2024

Kniha určitě pomůže člověku, který je sám, nebo si neví rady ve své situaci. Je velmi dobře, že taková kniha tady je. Má mnoho stránek a chytrých vět, rad, citátů a slov, ponaučení.

Je psána trošku zvláštním způsobem, místy srozumitelně a místy méně. Jsou občas používány nezvyklé výrazy, slovní spojení, které jsou následně vysvětleny, jsou to obrazná přirovnání, příklady ze života a užitečné pro pro lidi, kteří to potřebují. Některé pasáže na mě působily trošku zmateně. Ale může to být můj individuální pocit.

Kniha je výživná a zajímavá, děkuji za možnost zakoupení. Některé části jsou pro mě na míru. Děkuji a přeji všem krásný den.

mrvikova.d30. dubna 2024

Knihu jsem koupila pro vnuka, kterému určitě hodně pomůže. Ráda Vás vždy v neděli poslouchám.

bez nedostatků.