Recenze L.A.Product Multivitamin minerály + ženšen + echinacea + koenzym Q10 - 100 tbl.

Multivitamín s minerálem a se sibiřským ženšenem, echinaceou a koenzymem Q10 obsahuje vitamíny, minerály a stopové prvky. Jejich vyvážený příjem prospívá dobrému zdraví. V kombinaci se sibiřským ženšenem, echinaceou a koenzymem 010 dodávají tělu vitalitu a podporují obranyschopnost organismu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Produkt je chválen pro široké spektrum obsažených látek a pozitivní vliv na celkovou vitalitu. Uživatelé si pochvalují, že nahrazuje více doplňků a pomáhá při únavě i jako prevence. Jedinou výtkou je velikost tablet, která může být pro některé uživatele nepraktická.

• Široké spektrum vitamínů a minerálů
  • Obsahuje ženšen a echinaceu
  • Pomáhá při únavě a zvyšuje duševní svěžest
  • Dlouhodobá spokojenost s účinkem
  • Jednoduché užívání v jedné tabletě
  • Velikost tablet může být pro někoho obtížná

pierrecafy12. února 2026

vše v nejlepším pořádku

Jirka25. ledna 2025

Velice dobrý multivitamín. Používám ho, hlavně když se o mně pokouší nemoc, nebo jinak několikrát týdně. Kupuji ho i rodině. Otec ho užívá permanentně vždy ráno, je potom i duševně svěží.

marketahp16. ledna 2025

V pohodě, jen by nemusely být tak velké

Registrovaný uživatel25. července 2022

Široké spektrum vitamínů a nerostných látek Ženšen Echinacea

Opravdu pomáhá. Používám hned po jídle a účinek je znát, opadne únava. Užívám zároveň s psylliem (a dostatkem tekutin), které dotahuje trávení "dole".

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

ano spokojena

užívaám již několik let a pořád se k tomuto produktu vracím. Ale někdy nění k sehnání

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Na doporučení svého lékaře. Užíval jsem ho každý den ráno. Myslím si, že jsem byl delší časový úsek ve formě. Užíval jsem jedno balení, teď mám pauzu a v únoru budu užívat balení druhé.

Nedostatky jsem zatím žádné nezjistil

Myslím si, že výrobek je velmi dobrý

Registrovaný uživatel14. září 2020

Obsahuje celou řádu látek, takže nemusíte papat tolik pilulek :-)