Recenze Kurz zázraků - Foundation for Inner Peace (2020, pevná)

Vydání Kurzu zázraků, které jeho pisatelé Helen Schucmanová a Bill Thetford schválili roku 1975 k vydání prostřednictvím nadace Foudation for Inner Peace. Jeho překlad je nyní dostupný ve 27 jazycích a je široce používán studenty v tisících studijních skupin po celém světě. Kurz zázraků je jedinečný myšlenkový a duchovní samostudijní program. Je to kurz trénování mysli, který byl navržen pro…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Kurz zázraků je pro mnohé čtenáře zásadním dílem, které mění jejich pohled na život a duchovní cestu. Ačkoliv obsahuje náboženskou terminologii, která může být pro některé překážkou, její obsah je považován za hluboký a rezonující. Kniha vyžaduje trpělivost a hlubší studium, ale podle recenzí přináší významné duchovní poznání a praktické nástroje pro práci s myslí.

• Nabízí hluboké duchovní poznání a cestu k vnitřnímu míru
  • Mění pohled na svět a sebe sama
  • Praktická pomůcka pro práci s myslí
  • Považována za nejkrásnější nebo nejdulezitejsi knihu v životě čtenářů
  • Obsahuje nadčasové a rezonující pravdy
  • Náboženská terminologie může být překážkou pro některé čtenáře
  • Velmi těžké čtení pro část čtenářů
  • Vyžaduje delší a hlubší studium

voki9. července 2024

Celkově hodnotím velice pozitivně. Je to na delší a hlubší studium.

Registrovaný uživatel15. března 2023

Je to naprostá top kniha, která od základů mění život. Je to opravdu kurz zázraků. Pochopíte smysl života. Děkuji za ní .

Registrovaný uživatel5. února 2023

Praktická část naučí, jak pracovat s myslí

Velmi těžké čtení náboženská terminologie

O této knize jsem přemýšlela už hodně dlouho. Koupila jsem si jí hlavně kvůli praktické části, kde se pracuje s myslí.

Kausha4. června 2022

Nejlepší věc, která mě v životě potkala. A že jsem zažila spoustu úžasných věci. Toto je zázrak. Je to přímé učení. Pro mne jediná cesta, jak se vyprostit z této "normální " reality. Kéž se jeho světlo šíří. Nenechte se odradit "nabožným " jazykem . Jde o poselství, jazyk není podstatný. A možná vám nakonec, nebo hned, přijde úžasný.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Úžasná a nadčasová kniha. Praktická pomůcka k cestě za vnitřním mírem.

Knih z řad duchovní literatury jsem přečetla stovky. Od prvního okamžiku, co jsem Kurz zázraků začala číst, prohlašuji, že se jedná o nejkrásnější knihu, kterou jsem kdy četla. Než jsem číst začala, byla jsem skeptická, všimla jsem si křesťanského jazyka (nejsem Křesťan). Jakmile se nad toto člověk povznese a vnímá obsah, pravda v knize obsažená neskutečně rezonuje. Přála bych každému, aby toto kouzelné dobrodružství podnikl.

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Ještě jsem se nedostala ke čtení, tak nevím.

Registrovaný uživatel1. července 2021

nejdulezitejsi kniha meho zivota

Jestli bych mela doporucit jedinou knihu, tak tuhle. Mam za sebou "jen" mesic, ale takovou zmenu v mysleni, v nahlizeni na sebe a svet jsem jsem nezazila. Cesta k Bohu/Otci, k jednote, poznani ega a jeho her. Ego je spojeno se strachem jako je duch spojen s radosti.

Registrovaný uživatel11. února 2021

Mysteriózní kniha. Po přečtení pochopíte větu: Pokud nevěříš v Boha, potom si Bůh sám se sebou hraje na schovávanou.

Registrovaný uživatel10. února 2021

konečně kniha, na kterou jsem čekala

doporučuji hledačům Boha a lidem, kteří se chtějí spojit s Duchem Svatým