Materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast, délka ostří 12,5 cmTento nůž je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti.
Tento nůž je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti.
Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50 % C, 14,50 % Cr, 0,70 % Mo, 0,12 % V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě.
Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti.
Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Tvrdost min. 52 HRc.