Káva Recenze Kávoviny Melta porcovaná 20x 7 g

Recenze Kávoviny Melta porcovaná 20x 7 g

Melta mimo jiné obsahuje čekanku, která nese terpenické a glykosidické hořčiny podporující trávení a vylučování žluči. V kořenech čekanky je hojně zastoupen polysacharid inulin, který je využíván jako výživa pro diabetiky. V lidovém léčitelství se čekanka používá jako prostředek čistící krev, při jaterních chorobách, ale i zevně při kožních zánětech a vyrážkách. Neobsahuje kofein, a proto je…

slunicko.vendy20. listopadu 2025

Je to klasika už od dětství. Když seženu mletou, piju mletou, když ne vezmu za vděk porcovanou. Nevidím v tom rozdíl. Chuť je stále co si pamatuju stejná.

Poslední dobou se hůře shání v obvyklých obchodech.

Iveta Pavlicová16. října 2025

Dříve vynikající nápoj.

FRUTA Podivín, a.s. to po fúzi vzala podivně do svých rukou. Velké zhoršení kvality, po dlouhém louhování je výsledkem slabě obarvená voda. Dřívější vynikající melta je pryč. Nevím, jestli je pro výrobce prospěšné takovýmto způsobem snižovat kvalitu a šidit zákazníka.

Jiří Souček4. února 2025

Varianta nesladkého pití za tepla i za studena.

Poslední krabička je absolutně bez chuti a mohu sáček v hrnečku louhovat i 2 hodiny. Barva vůbec nedosáhne původní tmavosti. Asi opět ubrána hlavní složka, nebo výrazně zhoršená kvalita za titulem "Ještě výraznější chuť". Dříve jsem musel čas louhování hlídat, aby to nebylo moc drsné (piji ji z 90% bez mléka)

Tři hvězdy jsem dal jen za dřívější celkem dobrý chuťový pocit. Nevím, zda to byla náhoda, ale byl jsem hodně zklamán a produkt si raději nějakou dobu nekoupím.

podmalba4. února 2025

Piju pravidelně už několik let a nechci přestat, přestože sehnat porcovanou Meltu je v poslední době zázrak.Je chutná .jsem spokojená.

Registrovaný uživatel30. července 2024

Dobrá cena

babeda21. dubna 2024

Výborná. Chutná.

Registrovaný uživatel21. září 2023

mám ráda porco anou melty

Pytlíky se rozpadaly Nepoužitelné. Reklamovala jsem

Tento výrobek kupuji mnoho let, věřím že to byla jen velká chyba výstupní kontroly ve firmě Kávoviny. Každopádně obrovské rozčarování

Registrovaný uživatel12. srpna 2023

tuto Meltu púpoužívám léta a jsem spokojená.

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Výborná klasická chuť

Odfláknuté balení, vše se z nálevových sáčků sype. Takže melta sypaná nakonec

Kdyby si dal výrobce Kávoviny Pardubice trošku záležet a sáčky byly ok, tak by to fungovalo tak, že by si ji člověk rád kupoval dál......Takhle si pořídite krabičku porcované melty a musíte to sesypat

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

Balení po sáčcích je praktické. I chuťově se vyrovná sypané meltě.

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

nejlepší

Registrovaný uživatel14. října 2021

Chutna

Registrovaný uživatel21. srpna 2021

Klasická melta, jednoduchá příprava.