Materiál čepele ocel, materiál rukojeti dřevo, délka ostří 16,5 cmČepel nože je vyrobena z 32 vrstvé nerezové damaškové oceli. Jádro čepele tvoří extrémně tvrdá, korozi odolná ocel VG-10 (61±1 HRC).
Informace o KAI Shun Nakiri nůž na zeleninu 16,5 cm
Popis
Čepel nože je vyrobena z 32 vrstvé nerezové damaškové oceli. Jádro čepele tvoří extrémně tvrdá, korozi odolná ocel VG-10 (61±1 HRC). Rukojeť ve tvaru písmene D je vyrobena z exkluzivního ebenového dřeva PAKKA. Délka čepele je 165 mm.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 90%
Hodnocení: 90%
2 recenze
5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel28. srpna 2024
Hodnocení: 80%
Dobře se drží, výborně krájí (shora dolů) a super je , že nehrozí píchnutí špičkou při manipulaci nebo krájení .
Malinko sjíždí ke straně na magnetickém držáku, takže nedrží linii s ostatními 4 noži co mám.
Mohl by mít malinko vyladěnější ostří, což je cítit na měkké zelenině (typicky rajčata).