Recenze Julius Meinl Premium Arabica 100 g

Káva Instant Coffee Premium Arabica od značky Julius Meinl obsahuje zrna 100% prémiové odrůdy Arabica. Je určena pro všechny milovníky instantní kávy. Káva se vyrábí vymražovací metodou, kdy se nejdříve zmrazí a nadrtí na jemné destičky. Ty se pak vhodí do vakuové komory, kde se z nich postupně odpaří voda.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Julius Meinl Premium Arabica je podle recenzí vysoce kvalitní instantní káva s výraznou chutí a vůní, která odpovídá očekáváním i náročnějších konzumentů. Přestože je cena vyšší, většina uživatelů ji považuje za odpovídající kvalitě produktu.

• Výrazná a plná chuť
  • Dobrá rozpustnost
  • Silná a aromatická vůně
  • Bez nepříjemného zápachu
  • Kvalitní zpracování a tradice značky
  • Vyšší cena

sarka7. února 2026

káva Julius Meinl je podle mého nekvalitnější pražená káva na trhu a tak jsem chtěla vyzkoušet její variantu v instatním provedení,a opět za mě nejlepší káva v této nabídce. Plná chuť, voní, silná a není kyselá.

cena, ale vzhledem ke kvalitě se to vyplatí

evicka.tricko2727. dubna 2024

....prostě mi chutná!

messoz5. února 2024

Výborná káva,normálně instantní kávu nepoužívám,ale tato je dobrá a bez zápachu,který mně připomíná maggi a u většiny instantnich káv mně vadí.

Registrovaný uživatel21. října 2023

Julius Meinl je tradice a kvalita.

Opět objednám.

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Chut

Objednám zase

Registrovaný uživatel18. května 2023

dobře se rozputí a voní

Registrovaný uživatel20. března 2023

Jako nejlepší kávu na trhu.