Recenze Jóga po celý rok - Zuzana Klingrová (2019, brožovaná)

Recenze Jóga po celý rok - Zuzana Klingrová (2019, brožovaná)

Kniha je souborem zkušeností, které autorka nasbírala na své cestě jogínským životem. Začínala judem, pokračovala potápěním, osm let učila děti plavat a také radila modelkám, jak se hýbat a co jíst. Jejím osudem se však stala jóga. Zuzana Klingrová studovala mnoho stylů, nejvíc ji však oslovila možnost cíleně pomáhat prostřednictvím jógové terapie.

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

Poučná a zajímavá knížka

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

Skvělý text i fota

monika3616. června 2020

Kniha krásně napsaná, přehledná, je vidět že Zuzka Klingrová knihu psala srdcem.

V knize jsem našla vše, co jsem chtěla. Doporučuji všem, kteří se o jógu zajímají.

Registrovaný uživatel31. března 2020

Kniha je celkově super. Doporučuji.

Registrovaný uživatel23. února 2020

Krasné ilustrace, ukázkový jídelníček.

Žádný zápor, víceméně jsem čekala, že bude napsáno více než v jiných publikacích na toto téma. Kniha ničím nepřekvapila, ani nezklamala.

Průměrná kniha o józe pro začátečníky. Pro lektory spíše "další kniha do poličky". Je velice stylová, krásné ilustrace. Kniha je primárně pro mainstream. Chybí mnoho upřesnění.

Registrovaný uživatel8. února 2020

Super, víc než jsem čekala.

Registrovaný uživatel9. ledna 2020

přehledné věcné pěkně nafocené přínosné pro začátečníky i pokročilé

blahopřeji, skvělá knížka o józe!