Recenze IvyBears Vlasové vitamíny pro ženy

Medvědi na vlasy IvyBears jsou vlasové vitamínové bonbony s jednoduchým užíváním a speciálně vyvinuté k tomu, aby vylepšovali všechny typy vlasů žen. Začněte s novou denní péčí sladkých, chutných, gumových a ovocných medvídků. Medvědy užívejte tehdy, pokud máte vlasy lámavé, slabé, křehké, pokud trpíte vypadáváním vlasů, pokud potřebujete vlasy vyživit či ozdravit. Tyto vitaminy také…
Porovnat ceny 399 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Vitamíny IvyBears pro ženy jsou chváleny za účinnost na vlasy a příjemnou chuť, ale někteří zákazníci upozorňují na nekvalitní zpracování medvídků a obavy z obsahu látky s nejasným účinkem. Produkt vyhovuje těm, kteří hledají chutnou formu vitamínů, ale je třeba zvážit kvalitu a složení.

• Dobrá účinnost na vlasy
  • Chutné a měkké
  • Příjemná chuť
  • Pěkná krabička
  • Kvalita medvídků je špatná, tajou a opatlávají plat
  • Obsahují látku s nejasným účinkem na zdraví
  • Moc sladké

Lynnetka30. prosince 2024

Velmi chutne

Terezia Včelkova22. srpna 2024

Mam balení..Sleep na spaní, celkem to funguje, aj chuť je dobra

Chtěla jsem koupit i vitamíny, ale když jsem zistila, že tyto vitaminy obsahuji Trikličitan draselny...o krerem.jsem nikde nic nenašla, až AI mi poslala članek, že se to přidáva do skla a porcelanu a pro lidi je to karcinogen....tak už ne

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Prijemna prichut, pri dlouhodobem uzivani funguje

Moc sladke

Registrovaný uživatel22. října 2022

Chutné, měkké, sladké taj akorát.

Registrovaný uživatel5. října 2022

Opravdu působí vlasy krásně rostou a nejen vlasy kupuji pravidelně super účinek!

Registrovaný uživatel27. září 2022

Dobré a účinné

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Pěkná krabička

Kvalita medvídků je špatná, tajou a opatlávají plat ze vnitř, jako dárek nic moc.