Světová, rok vydání 2020, počet stran 128, čeština, brožovanáTato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak…
Kniha je pokračováním Hlavní jídla, pečivo a speciality – bezlepkově (zelená kuchařka). V kuchařce naleznete 57 receptů včetně rad a tipů jak na bezlepkovou a bezmléčnou dietu.
Informace o Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově 2. díl - Halatová Vladěna (2020, brožovaná)
Popis
Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak…
Kniha je pokračováním Hlavní jídla, pečivo a speciality – bezlepkově (zelená kuchařka). V kuchařce naleznete 57 receptů včetně rad a tipů jak na bezlepkovou a bezmléčnou dietu. V kuchařce je i kváskování a technika tangzhong.