Recenze Hausbrandt Qualita Rossa 1 kg

Hausbrandt Qualita Rossa je poměrně silné espresso s výraznou zemitou chutí speciálně vyrobené pro kancelářské a domácí kávovary. Káva s plným tělem, středně silná, lehce nasladlá. Espresso s vynikající pěnou a středním obsahem kofeinu. Díky harmonickému složení 60 % arabiky a 40 % robusty je Hausbrandt Rossa silnou a exkluzivní přesto vyváženou kávou.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Hausbrandt Qualita Rossa je káva s výraznou hořkou chutí a bohatou pěnou, která vyhovuje těm, kdo preferují tradiční jihoevropský styl. Většina recenzentů oceňuje absenci kyselých tónů a vyváženou chuť. Někteří zákazníci však zmiňují, že jim káva nechutná, což odráží individuální preference.

• Výrazná hořká chuť jihoevropského stylu
  • Bohatá pěna
  • Vyvážená a plná chuť
  • Bez kyselých dozvuků
  • Bez oříškových, citrusových a pačuli tónů
  • Káva někomu nechutná

hslukova27. dubna 2026

všechny klady chuť a aroma kávy 1*

h.papezova1. května 2025

vyvážená a moc dobrá káva

silvie.bieri31. března 2025

Kvalitní a velmi chutná káva

ianbe17. června 2024

není kysela

káva mi nechutná.

Tom9. května 2024

Jemna hořka chuť Vubec neni kyselá

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Super chuť bohatá pěna

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Dobrá káva

Registrovaný uživatel22. července 2021

Výborná, plná chuť kávy, kterou pije celá naše kancelář - cca 20 lidí. Jim by to možná bylo jedno, co pijí, ale já - objednatel kávy, mám mlsný jazýček jen tak něco nevypiju. Nemám ráda kyselé kávy, které mají někdy až chuť po vývaru. Tahle káva splnila veškeré očekávání a opakovaně ji bereme.

Registrovaný uživatel11. února 2021

výborná hořká káva jihoevropského stylu žádné tóny oříšků, citrusů žádné pačuli žádné kyselé dozvuky (pardon, aciditní)

prostě kafe, žádný překvašený ocet