Příznivá cena, ostrost parádní, krásné balení ( měla jsem jako dárek)

Příznivá cena, ostrost parádní, krásné balení ( měla jsem jako dárek)
Velmi kvalitní nože
Vynikající darek
Velmi kvalitní nože, používam denně, tuto sadu kupuji jako dárek
Kvalitní nože v luxusním balení, hodí se i jako super dárek
Kvalita materiálu i zpracování
vysoká kvalita
Nekvalitni výrobek, nůž se po 2. použití rozbil. Při krájení papriky se oddělila čepel od rukojeti. Ještě štěstí, že nedošlo k úrazu. Budu reklamovat,
Zklamání z výrobku , byl to vánoční dárek a již 28.12. k nepoužití.
řeže
Poměr cena/výkon vynikající.
Pro malou ruku trochu silnější střenky
Mám i mnohem dražší nože, tohle je za danou cenu OK
Jsem naprosto spokojená, nože krásně padnou do ruky.
Velmi pěkné nože.
Zatím spokojenost.
Mohli by být ostřejší.
Poměrně kluzké.
Pro neprofesionální použití, velmi pěkné nože.
Velmi ostré nože. Vzhledově i úchop nám zcel vyhovují. Doufám v trvanlivost dosud bezvadného ostří
Zatím jsme na žádný nepřišli.
vypadají hezky, dobře krájí a snad i dlouho vydrží, když už to stálo tolik peněz.
Původně jsem nože chtěla pro manžela pod vánoční stromek, ale byl všude vy prodaný. Pohlídala jsem si naskladnění a ihned je objednala.
Manžel ho používá skoro každý den, má je pořád při ruce ..nikam jsme je neschovali.
Perfektní nákup
nože jsou z kvalitního materiálu a dárkově zabaleny
Laciný, snadno se brousí. Už jsem koupil 3 sady, první používám pár let, další jako milej dárek...
Cena odpovídá kvalitě, nejedná se o špičkové nože, ale velmi dobré.
na doporučení od přátel, krásně ostré nože, chleba se řeže jako máslo, odblanění masa velmi snadno a rychle, rukojeť příjemná do ruky
používám denně
fólie, která chrání nože při přepravě v boxu, by mohla být připevněna k víku, aby se při každém braní a ukládání nože nemusela zvedat. Na funkci nožů to samozřejmě nemá žádný vliv.
super, na 100% doporučuji
Nože mají krásný vzhled a budou doufám i kvalitní. Budou darovány jako vánoční dárek.
Zatím jsem neshedal žádné zápory,
Doufám že syn bude s nimi spokojený a bude je používat roky a roky.
Vypadají dobře, čas ukáže.
Vánoční dárek - zatím neodzkoušeno