Kuchyňský nůž Recenze G21 Damascus Premium Box 5 ks

Recenze G21 Damascus Premium Box 5 ks

Sada nožů z damaškové oceli v kuchyni je skvělou volbou. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. V sadě najdete pět nožů – nůž šéfkuchaře o délce 20 cm, dva krájecí nože o délce 20 a 13 cm, Santoku nůž 17 cm a univerzální nůž 9 cm.

Registrovaný uživatel4. července 2023

Vynikající ostří . Výborně se drží ,nože jsou dobře vyvážené .

Velmi vydařená sada nožů s výborným ostřím, skvěle sedí v ruce , o žádných zápisech nevím

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Příprava surovin k vaření se stala radostí. Doufám, že ostrost nožů bude trvat co nejdéle

Zatím naprostá spokojenost - mám je 1 měsíc. Za kvalitu se platí a já dávám přednost kvalitě před kvantitou.

Registrovaný uživatel4. června 2022

kvalita za dobrou cenu

Registrovaný uživatel28. května 2022

Nože jsou neskutečně ostré a dobře se mi s nimi v kuchyni pracuje. Doslova z nich ucvrkávám :-)

Ty dva menší nože mají zvláštní těžiště a když ho odložím na kuchyňské lince, vždy se otočí ostřím nahoru.