Recenze G21 Breezer BRZ-650W

Sušička potravin G21 Breezer slouží k přípravě sušeného ovoce a zeleniny, hub, masa či ryb, které dlouho vydrží a skvěle chutnají jako svačina na výletě nebo poslouží jako přísada do dalších pokrmů. Na 6 platech můžete sušit několik druhů surovin najednou a zvolit si ideální čas a teplotu. Nerezové prosklené dveře umožňují průběžně kontrolovat proces sušení. Maximální výkon sušičky je 650 W.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 89 recenzí pomocí Seznam AI

Sušička G21 Breezer BRZ-650W je podle recenzí spolehlivý a výkonný pomocník s kvalitním nerezovým provedením. Rovnoměrně suší bez nutnosti manipulace s platy, má jednoduché ovládání a tichý chod. Někteří uživatelé však zmiňují drobné nedostatky jako hlasité pípání nebo krátký napájecí kabel.

• Rovnoměrné sušení bez nutnosti prohazování plat
  • Kvalitní nerezové provedení
  • Jednoduché ovládání a nastavení teploty
  • Dobrý výkon a rychlé sušení
  • Tichý chod
  • Hlasité pípání při ukončení sušení
  • Krátký napájecí kabel
  • Chybí síťový vypínač
  • Vyšší spotřeba energie
  • Viditelné otisky na nerezovém povrchu

P.K.14. listopadu 2025

Výborná sušička ovoce, hub, bylinek - rovnoměrné sušení, není potřeba plata otáčet. Tutéž máme doma již dva roky k plné spokojenosti. Stejnou jsem tedy nyní koupil dceři k Vánocům.

Sušička při provozu "hučí" - nemám však srovnání hlasitosti s jinými produkty, přijde mi to normální. Při jejím umístění mimo zónu, kde se člověk pohybuje nejčastěji, nevidím žádný problém.

Kvalitní produkt - mohu doporučit.

katka.simek7. listopadu 2025

pro domácí sušení je kapacita zcela dostačující, skvělá jsou plata na sušení ovocných plátku, sušení je rovnoměrné, není třeba prohazovat a otáčet plata

zatím jsem neodhalila žádné

Josef Knobloch6. října 2025

Máme jí dva roky a nenapadá mě, co bych této sušičce vytknul. Je prostě dokonalá, sušení je díky ní tak snadné!

naprosto žádné

Doporučuji všem, kteří váhají.

holyliborst30. srpna 2025

Dostačující

Dosr dobtá

michal.kysel25. srpna 2025

Sušička suší velice rovnoměrně, není nutné přeskládávat plata s ovocem. Je možné sušit i jedno jediné plato. Nastavená teplota odpovídá skutečné. Velký vnitřní prostor a dobrý termostat umožňuje i bezpečné rozehřívání medu (s doplňkovým košem). Sušíme i maso, naprostá spokojenost.

ZL13. srpna 2025

Velký objem

Dost se hřeje ve spodní části a je hlučnější než jsem čekal

Celkem spokojenost.

joves11. června 2025

Kompaktní a nerezové provedení.

jan.siba7214. prosince 2024

Pěkný design

Vánoční dárek. Uvidíme časem jaká bude spokojenost

Jana13. listopadu 2024

Tichá,pracuje jak má

praskovna57. listopadu 2024

Jsem spokojená. Moc.

tinaurbanova15. října 2024

Suší krásně Dobrá manipulace Jednoduchá obsluha Lehká

Krátký kabel

Registrovaný uživatel28. srpna 2024

nerez stab.tvar př vyšší teplotě se nedeformuje vhodné doplnky

Registrovaný uživatel25. července 2024

Tichá, suší rovnoměrně, není co bych jí vytkla.

Registrovaný uživatel15. července 2024

Velmi kvalitní provedení. Zatím zkoušeno na třešních, višních a bylinkách a výsledek je velmi dobrý. Doba sušení cca 10 hodin (zarovnaná všechna plata).

Zbytečné pípání trouby po dokončení programu (10 x velmi hlasitě). Trouba se po dokončení programu stejně sama vypne.

Jsme velmi spokojeni. Proti klasické plastové sušičce (k kruhovými patry) je sušení rovnoměrné. Součástí dodávky jsou i síta na sušení drobného ovoce a bylin, která jsou lehce omyvatelná). Sušička je také tichá a snadno se udržuje (provedení je nerez).

anetavrablikova3. prosince 2023

katastrofální customer service, rozhodně nedoporučuju!

hana.kasparek30. listopadu 2023

Suší zcela rovnoměrně Nerez mřížky se dobře umývají v myčce plastové jen v ruce.

Vyšší pořizovací cena

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

Docela slušný objem. Dobré vybavení - doporučuji dokoupit sadu plast. táců (bez perforace) napři na sušení "ovozných kůží" (mix.ovoce). Dobrý estetický vzhled. Funguje podle očekávání.

Bolest nejen tohoto přístroje - CHYBÍ síťový vypínač!

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Sušil jsem jablka a šipky a vše krásně usušeno.

Registrovaný uživatel2. října 2023

Pěkné zpracování, rovnoměrné sušení, digitální ovládání.

Zbytečně krátký napájecí kabel.

Registrovaný uživatel29. září 2023

Top výrobek na sušení