Sušičky potravin Concept
Jsou ideálním pomocníkem na zpracování surovin, fungují na principu cirkulace teplého vzduchu mezi jednotlivými patry. Oblíbené jsou pro své multifunkční využití. V sušičkách potravin Concept lze sušit bylinky, ovoce, houby nebo maso a vytvořit si domácí jerky. V závislosti na konkrétní potravině je potřeba upravit teplotu sušení.
Typy sušiček Concept
- Kulaté sušičky Concept – Jsou cenově dostupnější. Motor je umístěn dole pod platy, díky čemuž je teplota v platech nerovnoměrná. To vyžaduje během sušení několikrát plata přeházet, aby bylo sušení rovnoměrné. Vyrobené jsou většinou z plastu.
- Hranaté sušičky Concept – Disponují dvěma způsoby sušení. Jednou z možností je umístění motoru dole. Dražší a výkonnější variantou jsou sušičky s motorem po straně. Tyto sušičky vypadají spíše jako malé trouby. Kromě toho, že je sušení rovnoměrné a není třeba jednotlivá patra prohazovat, plata s potravinami neleží na sobě, lze je tak nezávisle na sobě jednotlivě vyndat.
























