Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
French Pâtisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - École Ferrandi [EN] (2017, pevná)

French Pâtisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - École Ferrandi [EN] (2017, pevná)

1 hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Francouzská, rok vydání 2017, počet stran 656, angličtina, pevná / vázanáFerrandi, the French School of Culinary Arts in Paris - dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­ - is the ultimate pastry making reference. From flaky croissants to paper thin mille-feuille, and from the chestnut cream filled Paris Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step from basic techniques to Michelin level desserts.

Doporučené nabídky

MEGAKNIHY.cz
Hodnocení
86% (249 445)
  • Skladem
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
Skladem
Cena
1 076 Kč
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Do 3 dnů
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Do 3 dnů
Cena
Nízká cena
1 016 Kč
Martinus
Hodnocení
96% (7 342)
  • Skladem
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Dárek zdarma
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Dárek zdarma
Skladem
Cena
Nejlevnější
986 Kč
1 396 Kč
Bookshop.cz
Hodnocení
83% (746)
  • Do týdne
  • Doprava od 79 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
  • Doprava od 79 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
Do týdne
Cena
1 125 Kč

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Martinus
Hodnocení
96% (7 342)
  • Skladem
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Dárek zdarma
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Dárek zdarma
Skladem
Cena
Pokles ceny
986 Kč
1 396 Kč
Enbook.cz
Hodnocení
55% (56)
  • Do 3 dnů
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
Do 3 dnů
Cena
986 Kč
Libristo.cz
Hodnocení
69% (35)
  • Do 3 dnů
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Do 3 dnů
Cena
1 016 Kč
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Do 3 dnů
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Do 3 dnů
Cena
1 016 Kč
MEGAKNIHY.cz
Hodnocení
86% (249 445)
  • Skladem
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
  • Doprava od 148 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (10)
Skladem
Cena
1 076 Kč
Bookshop.cz
Hodnocení
83% (746)
  • Do týdne
  • Doprava od 79 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
  • Doprava od 79 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
Do týdne
Cena
1 125 Kč
Ajshop.cz
Hodnocení
82% (96)
  • Týden a více
  • Doprava od 89 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
  • Doprava od 89 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
Týden a více
Cena
1 125 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
928 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+18 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
10. 11. 202520. 11. 202530. 11. 202509. 12. 2025900 Kč1 100 Kč1 300 Kč1 500 Kč1 600 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o French Pâtisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - École Ferrandi [EN] (2017, pevná)

Popis

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris - dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­ - is the ultimate pastry making reference. From flaky croissants to paper thin mille-feuille, and from the chestnut cream filled Paris Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step from basic techniques to Michelin level desserts. Featuring advice on how to equip your kitchen, and the essential doughs, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from ice creams and sorbets to chocolates.

Parametry

Základní údaje

VýrobceFlammarion
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Druh

Druh kuchyně
francouzská
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh kuchařky
pečení a moučníky
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
656
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2017
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
978-2-08-020318-2
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
28. října 2017
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze 100%

Hodnocení: 100%
1 recenze
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

diga12. června 2024
Hodnocení: 100%

Vsechny mozne techniky krasne popsane Spooooousta receptu s fotkami

Nic, snad jen ze je pekne tezka :))

Ne ze bych znal hodne podobnych knizek, ale zda se i to jako nejlepsi kniha cukrarskych receptu. Takova bible. Doporucuji vsemi deseti :)

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI