Kuchyňský nůž Recenze Fiskars Functional Form GoCutting 1014227 okrajovací nůž 7 cm

Recenze Fiskars Functional Form GoCutting 1014227 okrajovací nůž 7 cm

Okrajovací nůž Fiskars Functional Form GoCutting 1014227 je šikovný malý lehký nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou, který je vhodný na okrajování a dělení menší zeleniny. Je vhodný i pro vykrajování skvrn a kazů na potravinách. Tento nůž je jedním z nejoblíbenějších výrobků společnosti Fiskars. Nůž byl navržen pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost…

Zimanzlova Dagmar13. října 2025

Nože již používám několik let, proto jsem si objednala nové. Neměla jsem ty nejkvalitnější a přesto jsem s nimi byla velmi spokojena, i co tyká ostrosti a údržby.

negativní zkušenosti s nimi ani nemám.

Jen bych nedoporučovala mytí v myčce. Mám vyzkoušeno. Ostří se ztupí a nejde nabrousit. Používám i zahradní nářadí a nemám výhrady.

Registrovaný uživatel6. srpna 2025

Příliš tenká čepel, ohýbá se. Oproti nožům, které jsem kupoval před několika lety, se jedná o nepodařený výrobek. Zřejmě aby se ušetřilo. Další nože od tohoto výrobce již nekoupím.

Registrovaný uživatel12. září 2024

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

super nůž

Registrovaný uživatel30. září 2023

Velmi dobré zpracování.

Je dost slabý, takže až moc pruží.

Velmi dobrý nůž, ale oproti dřívějšímu co jsem měl a podle toho jsem i tento nový vybíral jako náhradu je moc měkký a lehce ohebný. Starší typ byl pevnější.

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Používám jen nože Fiskars,takže za mě super

Super zboží v této značce

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Supr ostré.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Malý nožík na čištění zeleniny a ovoce. Příjemná ergonomická rukojeť. Skvěle padne do ruky

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

drží ostří

tlustá střenka kvůli které nůž není na loupání úplně nejlepší

jinak spokojenost