Osobní rozvoj Recenze Emoční inteligence - Daniel Goleman

Recenze Emoční inteligence - Daniel Goleman

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ! Nové vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý. Je „chytrost” něčím, co je člověku předem dáno, aniž by na tom mohl něco změnit? Donedávna se myslelo, že ano a že tím, co určuje inteligenci člověka, je právě míra úspěšnosti v IQ testech. Kupodivu tomu tak ale není. Tato…

Registrovaný uživatel23. května 2021

Profesionálně a srozumitelně napsáno, včetně konkrétních příkladů. Kniha, ke které se člověk bude vracet i vícekrát a občas i jako k rádci.

To co jsem od knížky čekal, jsem v ní našel, takže žádné. Spíše osobní zápor, škoda, že jsem knížku nečetl mnohem dříve, o některých věcech v minulosti bych dnes přemýšlel jinak.

Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

- skvele napísaná -teraz ju používam na bakalárku, ale keď odovzdám prácu, určite si ju rada celú prečítam.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Kniha je velkým přínosem jak do života soukromého, tak i do profesního.

Zatím jsem neshledal

Registrovaný uživatel4. března 2021

doporučuji si přečíst, do této knihy by měla nakouknout i mládež

Registrovaný uživatel29. prosince 2020

Skvělé téma, pro hodně lidí oči otevírající

Nevtáhla mě jaké čtenáře Formát - text přesahuje až do úplných krajů stránek

Hodně těžké na čtení v tom slova smyslu, že autor se neustále opírá o studie. Což je apriori naprosto v pořádku, ale kniha se pro mě díky tomu stala nudnou a nezajímavou. Jedná se o geniální téma, ale samotné zpracování pro mě bylo velkým zklamáním.