Osobní rozvoj Recenze Děti jsou taky lidi - Zdeňka Šíp Staňková (2022, brožovaná)

Recenze Děti jsou taky lidi - Zdeňka Šíp Staňková (2022, brožovaná)

Autentické příběhy, které vám budou povědomé: jak výchova a dětství formují naši dospělost. Zraňujícím zkušenostem se v průběhu dětského vývoje vyhnout nelze. Všichni si z dětství přinášíme něco, co chybělo nebo naopak něco, co se dít nemělo, ale dělo se. Potřebu, která nebyla naplněna, vzpomínky na člověka, který měl vedle nás stát, ale nestál, reakce nejbližšího okolí, které zasáhly naši…

Wehrichova Martina9. září 2024

Kniha, která by neměla chybět v žádné domácnosti a měly by si ji přečíst všechny generace

Chce to hodně síly a odvahy knihu otevřít a začít číst

Registrovaný uživatel7. listopadu 2023

Tuto knihu by si měli přečíst všichni rodiče malých dětí .

Registrovaný uživatel12. července 2023

Super kniha která otevírá oči :-).

Super kniha která otevírá oči. Poslala jsem ji jedné paní učitelce, snad otevře oči i jí. To si přeji velmi moc. Ve školství (a nejen tam) je to velmi potřeba.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Vynikající kniha, jen při některých příbězích si člověk uvědomí vlastní podvědomá traumata. Na druhou stranu, když už se Pandořina skříňka otevře, může se na nich začít pracovat, aby se člověk posunul dál. Kniha také otevře oči a člověk si udělá bližší obrázek o tom, jak se chce/nechce chovat k dětem. Ať už svým, nebo jiným.