Kávy z řady Davidoff Instant mají ryzí kávové aroma. Jako jedny z mála rozpustných káv na trhu jsou absolutně bez pachutí. Perfektně se rozpouští a hodí se pro míchané kávové nápoje. Davidoff si zakládá na prvotřídní kvalitě a zároveň poskytuje nadprůměrný poměr cena/výkon. Jestli hledáte kávový dárek, který zapůsobí na první pohled, Davidoff je jasná volba.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Davidoff Fine Aroma instantní 100 g
Davidoff Fine Aroma instantní káva je podle recenzí vysoce chválená pro svou výbornou chuť, jemné aroma a kvalitní zpracování. Mnozí zákazníci ji považují za nejlepší z instantních káv na trhu a oceňují, že nezpůsobuje žaludeční potíže. Produkt se tak jeví jako vhodná volba pro každodenní konzumaci i jako dárek.
Výborná chuť
Jemné aroma
Kvalitní zpracování
Luxusní balení vhodné jako dárek
Nezpůsobuje žaludeční potíže
Zákazníci neuvedli žádná negativa.
Chuťově výborná káva
Moc dobrá kava
Je to dárek
Davidoff Fine Aroma je podle mého nejlepší z instantních káv na našem trhu.
Velmi lahodná káva
Káva Davidoff prostě top
Skvělá chuť
Manželka již jiné nechce
nejlepší rozpustná káva na trhu,za super cenu
výborná káva a výborný obchod,děkuji
Kvalitní káva, luxusní balení - tím se hodí i jako pěkný dárek.
xx let kupuji jen kávu Davidoff v instantním i zrnkovém provedení, protože mi vyhovuje aroma i chuť.
je výborný a chutná výborně
Tuto kávu jsem dostala jako dárek,je výborná proto jsem si ji objednala.Můžu jen chválit.
Davidoff je skvělá značka
Vůně je skvělá
Každý den
Má objednávka měla více druhů kávy. Nemohu tak rychle napsat recenze.
Jemná, dobrá káva. Doporučuji.
Tato káva mi chutná. Nebolí mě po ní vůbec žaludek a nemám žádné nepříjemné stavy po jejím vypití. Zkusila jsem několik druhů a tato je opravdu nejlepší. Kávu piju každý den.
Až mi káva Davidoff Fine Aroma instantní 100g dojde, zase si ji objednám.