Recenze Czech Virus SuperVita Pro 2.0 pikantní zázvor 500 ml

SuperVita Pro 2.0 od Czech Virus je multivitamín s minerály v chelátových vazbách. Doplněk obsahuje extrémní nálož B-komplexu pro sportovce, přírodní vitamín A (beta-karoten), vitamín E i vitamín D3 (z lišejníku).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Czech Virus SuperVita Pro 2.0 je podle recenzí chutný a komplexní multivitamin, který si uživatelé chválí pro jeho funkčnost a pozitivní vliv na imunitu. Tekutá forma je vnímána jako výhoda, zejména pro osoby s trávicími obtížemi. Ojediněle se objevuje zmínka o barvení a změně barvy při docházení, ale tyto vlastnosti neovlivňují celkovou spokojenost.

• Výborná chuť
  • Komplexní složení
  • Funkčnost a pozitivní vliv na imunitu
  • Vhodný i pro osoby s Crohnovou chorobou
  • Tekutá forma usnadňuje užívání
  • Trošku barví
  • Při docházení mění barvu

hsedlakova4. září 2026

zázvor mám ráda, takže za mě super, navíc v tekuté formě absolutní jednička !!

naprostá spokojenost, tablety a rozpustné formy už neužívám, tato konzistence mi vyhovuje !! napiješ a zapiješ, a je to !!

michal.koupil25. března 2026

-dobrá chuť -komplexní multivitamin -užívám 3 roky, mnohem lepší imunita, nebývám nemocný

-když začne docházet, mění barvu (to asi ale nesnižuje účinnost)

-rozhodně doporučuji jako doplněk stravy

mata.9211. října 2025

Funkčnost

kohym2. února 2025

Výborná chuť, komplexní

Trošku barví

Super mulťák

chose.krenek25. května 2024

Jako jeden z mála multáku mi vyhovuje při chrohnove chorobe . Beru ve vetích dávkách. Super chut a super slození Top produkt za super cenu

ivetfial17. dubna 2024

Výborná chuť. Super nakopavač.

Registrovaný uživatel17. července 2023

výborná chuť