Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Recenze Cukrářská technologie - Alena Půlpánová (2013, pevná)

Recenze Cukrářská technologie - Alena Půlpánová (2013, pevná)

Nahlásit
Nahlásit chybu
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní,…
Porovnat ceny od 315 Kč

Recenze 97%

Hodnocení: 97%
24 recenzí
5
21x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatel8. června 2022
Hodnocení: 100%

Tento produkt doporučoval pan Maršál známý z pořadu peče celá země. Knihu mám jako dárek pro neteř která od září nastupuje na hotelovou školu.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel10. května 2022
Hodnocení: 100%

úžasná kniha,doporučuji

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel25. dubna 2022
Hodnocení: 100%

Výborná pomůcka pro každého, kdo rád peče, má už nějaké základy, ale chce se ještě zdokonalit.

Pro někoho může být záporem absence obrázků.

Je to učebnice, ale velmi pečlivě sepsaná. Nejlepší je schematické vyobrazení jednotlivých postupů. Jednoduchým přepočtem lze cukrárenské recepty upravit pro domácí použití.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel19. dubna 2022
Hodnocení: 100%

Dobře napsaná kuchařka. Perfektní souhrn rad pro pečení a cukrařinu.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel18. ledna 2021
Hodnocení: 100%

Úplné základy a pěkně popsané technologie

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel20. října 2020
Hodnocení: 100%

klasika

nejlepší

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel16. ledna 2018
Hodnocení: 100%

Technologie postupů vcetne norem pro výrobu zákusků v cukrárně.

Pro začínající cukrářky.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI