Osobní rozvoj Recenze Cesta pravého muže - David Deida (2011, brožovaná)

Recenze Cesta pravého muže - David Deida (2011, brožovaná)

Má můj život smysl a cíl? Jaké je moje životní poslání? Co vlastně ženy doopravdy chtějí? A jak je milovat a zůstat při tom volný? Těmito a podobnými otázkami se již někdy zaobíral každý muž. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Nyní před sebou máte knihu, která vám v tom může pomoci. Cesta pravého muže by měla být „povinnou“ četbou.

Registrovaný uživatel18. srpna 2024

CD nešlo vůbec přehrát, Bylo prázdné.

Never more.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Porad se opakuje to stejně nic moc

Registrovaný uživatel23. května 2021

Moc zajímavá a netradiční kniha. Myslím, že by si jí měl přečíst nebo poslechnout každý muž, který chce změnit sám sebe a tím celý svět. Velmi doporučuji. Krásně načtené.

Je to na CD, ale ve formátu MP3. Starší přehrávače s tím mohou mít porblém, ale to není vina produktu.

Všem vřele doporučuji, těším se na další díla tohoto autora i těch co se podíleli na překladech, čtení, režii apod.

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

Už čtení názvů kapitol stačí často k pochopení knihy. :-) A pro části, na kterých je zapotřebí pracovat číst dál. :-) Byl to dar pro syna.

Varianta kniha