Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation - Bruce Mattel [EN] (2015, pevná)

Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation - Bruce Mattel [EN] (2015, pevná)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2015, počet stran 320, angličtina, pevná / vázanáFrom launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is…

Doporučené nabídky

Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Týden a více
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
Nízká cena
1 088 Kč

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Enbook.cz
Hodnocení
54% (57)
  • Týden a více
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
1 055 Kč
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Týden a více
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
1 088 Kč
Libristo.cz
Hodnocení
69% (35)
  • Týden a více
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
1 088 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
1 034 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+21 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
15. 11. 202525. 11. 202505. 12. 202514. 12. 20251 000 Kč1 050 Kč1 100 Kč1 150 Kč1 200 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation - Bruce Mattel [EN] (2015, pevná)

Popis

From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is thoroughly revised and updated to include information on catering for dietary restrictions and food allergies, contemporary techniques such as sous-vide technology, and plating and presentation. Included is a new chapter of practical mainstream and on-trend recipes and sample menus for a variety of catered events from brunches to black-tie affairs.

Parametry

Základní údaje

VýrobceJohn Wiley & Sons
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
320
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2015
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
26. srpna 2021
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI