Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Brilliant Bread - James Morton (EN)

Brilliant Bread - James Morton (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2013, počet stran 224, angličtina, pevná / vázanáWinner of the 2014 Guild of Food Writers Award for Cookery Book of the Year. James Morton was surely the people's favourite to win 2012's Great British Bake Off series - with his Fairisle jumpers and eccentric showstoppers, this soft-spoken Scottish medical student won the viewers' hearts if not the trophy.

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Neznámá dostupnost
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Neznámá dostupnost
Cena
613 Kč
Libristo.cz
Hodnocení
69% (35)
  • Neznámá dostupnost
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 69 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Neznámá dostupnost
Cena
613 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
569 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+44 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
13. 11. 202523. 11. 202503. 12. 202512. 12. 2025550 Kč625 Kč700 Kč775 Kč840 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Brilliant Bread - James Morton (EN)

Popis

Winner of the 2014 Guild of Food Writers Award for Cookery Book of the Year. James Morton was surely the people's favourite to win 2012's Great British Bake Off series - with his Fairisle jumpers and eccentric showstoppers, this soft-spoken Scottish medical student won the viewers' hearts if not the trophy. James's real passion is bread-making. He is fascinated by the science of it, the taste of it, the making of it. And in Brilliant Bread he communicates that passion to everyone, demystifying the often daunting process of "proper" bread making. James uses supermarket flour and instant yeast - you can save money by making your own bread. You don't even have to knead! It just takes a bit of patience and a few simple techniques. Using step by step photos, James guides the reader through the how-to of dough making and shaping, with recipes ranging from basic loaves through flatbreads, sourdoughs, sweet doughs, buns, doughnuts, focaccia and pretzels. Inspiring and simple to follow, with James's no-nonsense advice and tips, this book will mean you never buy another sliced white loaf again.

Parametry

Základní údaje

KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
224
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2013
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
19. prosince 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI