Recenze BrainMax Magnesium Malate 90 cps.

Hořčík v organické formě malátu je určen pro osoby, které chtějí podpořit svůj energetický metabolismus a snížit míru únavy a vyčerpání. Tato forma hořčíku, kombinovaná s kyselinou jablečnou, má vysokou vstřebatelnost a šetrnost k trávicímu traktu, zároveň se přirozeně zapojuje do buněčného metabolismu. Je vhodná pro aktivní lidi, sportovce i osoby pod zvýšenou fyzickou či psychickou zátěží,…

martinacecotkova27. července 2026

Podpora energie přes den

Ivana K.20. července 2026

zatím neznám, opakovaně mně chodí upozornění na to, abych udělala recenzi, nezačala jsem s užíváním, mám dlouho od jiné firmy a rozhodla jsem se vyzkoušet tento, ideální je využívat celé balení, někdy dvě, aby to člověk mohl posuzovat

m.pattermanova19. května 2026

Na přípravky z Brain jsem slyšela samou chválu. Koupila jsem tentokrát pro muže, ale i já mám krátce a uvidíme. Mohu pochválit rychlé doručení a i reklamace byla vyřízena okamžitě.

hana.flachova6. února 2026

Vnímám více energie při užívání