Sekt, brut, Česká republika, obsah alkoholu 13 %, 0,75 lLouis Girardot vzniká tradiční metodou kvašením v lahvi. Do jeho cuvée jsou pečlivě vybírány nejlepší ročníky bílých vín odrůd Ryzlink rýnský, Rulandské bílé a Chardonnay, původem z vinařské oblasti Morava.
Louis Girardot vzniká tradiční metodou kvašením v lahvi. Do jeho cuvée jsou pečlivě vybírány nejlepší ročníky bílých vín odrůd Ryzlink rýnský, Rulandské bílé a Chardonnay, původem z vinařské oblasti Morava.
Sekt leží na kvasinkách 24 až 36 měsíců. Dlouhé zrání mu dodává velmi jemné dlouhotrvající perlení a zároveň je nezbytné k vytvoření dokonale vyzrálé a harmonické charakteristiky.
Vyniká příjemnou zlatavě žlutou barvou, naleželým buketem a harmonickou chutí s náznakem zralých jader vlašských ořechů.