Před léty jsme taky zakoupili. Uvnitř balení zrnka několika odstínů, chuť kávy Standard. Manželka si dala šálek, za cca 20 minut spala jak zabitá. Zmínil jsem se o tom na facebook profilu prodejce a byl jsem zablokován!

Chuť a vůně této kávy
Kávu piju každý den, přátelům dělám 2 x 30 ml do jednoho šálku a všichni ji chválí.
Kvalitní chuť, příjemné aroma, skvělá výkonnost.
životabudič
nejlepší káva
Vůně, chuť
Má fakt sílu
Výborná káva s vyváženou chutí, je opravdu silná. Návštěvy se nás ptají, co to máme za výbornou kávu, že takovou ještě nepili - s radostí a čistým svědomím vás doporučujeme dál :-) .
Chuť jako u kafe standart směs
Žádný nástřel do kosmu....reklama slibuje,ale vlk taky sliboval
Jako fakt drsoň. O víkendu po ránu jako nástřel super. Sice trochu na prase se Salkem(Vietnam:-), ale furt hodně drsnej zážitek.
Ještě je potřeba vyzkoušet ostatní varianty .
Klidně doporučím, jsem přející.
opravdu silná káva
návykovost
Síla, chuť
Prostě super kafe
Chuť.
Proaktivní servis
Není tak silná jak jsem očekával. V klidu jsem po 5ti pressech usnul ;)
Cena
Průměr 5 z 10
Rýchle dodanie,perfektná káva. Veľká spokojnosť.
I zbytek zrn ze sáčku má stále stejně kvalitní vůni a silnou chuť jako po otevření
Káva je dobrá a silná, není to můj první nákup zde a ani poslední.
Dobrá silná kava
Stačí málo kávy na hrnek, není třeba sladit, vynikající chuť.
Výborná káva.
Výborná chuť, splnila očekávání
Vynikající chuť
Opravdu vynikající káva
Strašně nám chutná
Asi to není zápor, ale na nás ten kofein prostě nějak nefunguje. Dokážeme usnout do deseti minut po vypití.