Nominal Špaldová celozrnná jemně mletá 1 kg
od 42 Kč
- Hladká
- Špaldová
- Hmotnost 1000 g
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je vyrobena z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.
od 42 Kč
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je vyrobena z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.
od 39 Kč
Celozrnná hladká špaldová mouka je zdravější variantou obyčejné pšeničné mouky. Díky vysokému obsahu bílkovin v hladké špaldové mouce je pečivo nadýchanější, proto se celozrnná hladká špaldová…
od 59 Kč
Jemně mletá bílá mouka v bio kvalitě. Vhodná pro všechny druhy pečení, přípravu palačinek nebo k zahuštění polévek a omáček. Mouky Bioharmonie jsou vyráběny v bio mlýně v malých šaržích tak, aby…
od 32 Kč
Rýžová mouka je vhodná k zahušťování pokrmů, při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Lze ji využít i na sladké nepečené dezerty. Mouka je přirozeně bezlepková.
od 39 Kč
Žitná chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá, je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě. Žitnou mouku můžete přidat také do těsta na perník. Žito je velmi…
od 56 Kč
Všestranná hladká pšeničná mouka, díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Mouka je vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.
od 65 Kč
Pohanka pro výrobu pohankové mouky Probio je loupaná výhradně mechanicky. Tento způsob (na rozdíl od termického loupání) je velmi šetrný a vede k zachování původních chuťových a výživových…
od 119 Kč
Pokud chcete doplnit do jídelníčku vlákninu, tak sáhněte po mandlích, které ji obsahují z oříšků nejvíce. Zkuste jemně mletou mouku z nepražených bílých (blanšírovaných) mandlí. Skvěle se hodí…
od 35 Kč
Žitná mouka je především základem mnohých chlebových těst. Je vynikající i pro pečení perníků a perníkových výrobků. Celozrnná mouka je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány…
od 35 Kč
Špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.
od 37 Kč
Mouka je bezlepková, vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i nejrůznějších sladkých moučníků či sušenek. Mouku lze použít na vaření a pečení v bezlepkové kuchyni, hodí se také jako příměs do…
od 96 Kč
Univerzální směs mouky na pečení. Dá se použít také na chléb, nebo výrobu čerstvých domácích těstoviny. Domácí těstoviny můžete usušit, nebo zmrazit na pozdější použití. Je to opravdu jednoduché.
od 112 Kč
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i křehkých těst, na koláče, buchty, knedlíky, lívance, palačinky, křehká těsta i vánoční cukroví, ale také třeba na pizzu nebo…
od 16 Kč
Kukuřičná mouka hladká je využívaná k zahuštění omáček a polévek nebo také jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Při přidání kukuřičné mouky, 3 % váhy, do mouky získáte vláčnější…
od 51 Kč
Čiroková mouka je jemné konzistence. Tato bezlepková mouka je vhodná pro zahušťování masových a zeleninových pokrmů a polévek, na obalování, pečení sušenek, moučníků i jako příměs do běžného…
od 45 Kč
Hladká špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou příchuť. Hodí se k výrobě různých typů pekařských výrobků. Využijete ji při pečení chleba, pečiva, sladkých i slaných koláčů, palačinek, …
od 56 Kč
Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba je tu bio chlebová mouka. Chlebová mouka má ve srovnání s klasickou moukou tmavší barvu a hrubší strukturu, tak aby vázala více vody a těsta z ní tak…
od 27 Kč
Jahelná mouka Natural se vyrábí loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru asi jeden milimetr. Mouka neobsahuje lepek, proto je zcela vyhovující pro osoby trpící celiakií. Navíc se…
od 70 Kč
Mandlová mouka je vhodná pro bezlepkovou dietu i na nízkosacharidovou stravu. Zachovává si všechny vitamíny a minerály, které obsahují mandle například hořčík, fosfor či vitamin E. Má…
od 25 Kč
Žitná celozrnná jemná mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další…
od 31 Kč
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Neobsahuje lepek, v receptech na přípravu pečiva je proto třeba používat ji pouze jako doplňující mouku k mouce obsahující lepek (pšeničná, semolinová…
od 38 Kč
Mouka typu "0" se získá broušením a proséváním nejlepších měkkých zrn s vysokým obsahem bílkovin. Neobsahuje žádné cizí látky, nečistoty a neprošla umělým bělením nebo podobnými postupy. Mouka…
od 167 Kč
Jemně mletá mandlová mouka je vhodná jako přídavek do müsli, dezertů nebo pudinků. Mouka je vhodná i pro osoby s celiakií.
od 78 Kč
Kaštanová mouka je přirozeně bezlepková a je tedy vhodná i pro celiaky a osoby dodržující bezlepkovou dietu. Kaštanová mouka má nasládlou chuť a příjemnou vůni a je ideální pro pečení koláčů, …
od 49 Kč
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Je vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
od 36 Kč
Špaldová celozrnná hladká mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Lze ji s pšeničnou moukou míchat, nebo ji zcela nahradit.
od 36 Kč
Lupinová mouka se přidává do směsí na pečení ke zlepšení těsta a jako náhrada vajec. Je to přirozený antioxidant, zpomaluje hořknutí, žluknutí tuků a prodlužuje trvanlivost pečiva. Díky vysokému…
od 34 Kč
Tato mouka je skvělá pro přípravu sladkých nepečených dezertů, je vhodná pro zahušťování omáček, slaných či sladkých jídel. Rýže je lehce stravitelná potravina, vyvolává pocit nasycení. Je…
od 38 Kč
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. …
od 119 Kč
Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny. Má výborné pojící vlastnosti, díky kterým se hodí jako příměs do chlebových těst, na palačinky, do moučníků…
od 65 Kč
Mouka na těsto na pizzu Napoletana je hladká pšeničná mouka typu 00 se středně vysokým obsahem bílkovin. Tato speciální mouka, vyvinutá ve spolupráci s mistry pizzaři z asociace pro pravou…
139 Kč
Kukuřičná hladká mouka Život bez lepku je přirozeně bezlepková potravina. V kuchyni má široké použití. Je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při…
od 32 Kč
Z pečlivě vybraného českého obilí, z mlýnů se stoletou tradicí, kvalita zaručena systémem kontrol až k dodání mouky do obchodu. Nejlepší základ pro vaše pečení z našich mlýnů se stoletou…
od 48 Kč
Hladká špaldová mouka v biokvalitě. Je vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
od 29 Kč
Adveni rýžová mouka je neuvěřitelně chutná a všestranně využitelná mouka vyrobena výhradně ze zrn rýže. Je vhodná k užití pouze do teplé kuchyně, ale můžete ji využít i v přípravě sladkých i…
od 45 Kč
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Má velmi široké využití v kuchyni. Je vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Mouka neobsahuje žádné přidané…
od 139 Kč
Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odlehčíte a dodáte jim vyšší…
od 27 Kč
Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete s ní péct i…
od 38 Kč
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. …
od 23 Kč
Přirozeně bezlepková kukuřičná mouka v biokvalitě. Připravíte z ní polentu nebo tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s ní obalovat.
26 Kč
Pernerka Pšeničná hladká extra silná 1 kg je kvalitní mouka vhodná pro široké spektrum pečiva. Je ideální volbou při přípravě croissantů, baget, pizzy, ciabatty a pšeničných chlebů typu "open…
od 57 Kč
Rýžová hladká mouka je namleta z kvalitní rýže Arborio pěstované v Itálii. Je vhodná na pečení slaných a sladkých dezertů, na přípravu sušenek, koláčů, chleba, palačinek, nudlí, knedlíků a…
od 58 Kč
Kokosová mouka má v kuchyni široké uplatnění. Je skvělou náhradou klasické pšeničné mouky, obsahuje málo tuku a sacharidů a je bohatá na vlákninu a bílkoviny. Moučníky a dezerty jsou díky…
76 Kč
Čiroková mouka hladká je přirozeně bezlepková potravina, která má v kuchyni široké použití. Je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských…
od 61 Kč
Amaranthová mouka je vhodná pro bezlepkovou a bezlaktózovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a alergii na bezlepkový pšeničný škrob. Semena Amaranthu obsahují velmi kvalitní bílkoviny, které…
od 68 Kč
Ječná mouka celozrnná na ty nejbáječnější nadýchané lívance. Ječná mouka celozrnná je nekompromisně nejlepší moukou na lívanečky. Věděly to už naše babičky, protože lívance z ní jsou nádherně…
od 50 Kč
Jde o speciální hladkou mouku na chléb a jiné chlebové výrobky, která obsahuje mnoho minerálních látek. Dodává chlebu a tmavému pečivu typickou chuť a vůni. Celožitné pečivo je hutnější než…
od 121 Kč
Pohanková celozrnná jemná mouka se hodí na pečení koláčů, sušenek a placek, na přípravu palačinek a lívanců. Hodí se i jako příměs do těsta na chléb nebo rohlíků.