
Damano DAMANO® nůž na pečivo Bread DMS-249 (10")
- Materiál čepele ocel
- Délka 25,4 cm
Zubaté ostří, hladký řez Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už…
Damano.cz

Zubaté ostří, hladký řez Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už…
Damano.cz

Nůž asijských šéfkuchařů Neexistuje snad žádný, který by ho neměl. A není divu. Nůž typu santoku se vyznačuje pevnou čepelí,…
Damano.cz

Nůž asijských šéfkuchařů Neexistuje snad žádný, který by ho neměl. A není divu. Nůž typu santoku se vyznačuje pevnou čepelí,…
Damano.cz

Nakrájeno dřív, než řeknete nakiri Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a…
Damano.cz

Nakrájeno dřív, než řeknete nakiri Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 73 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 67 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Zubaté ostří, hladký řez Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už…
Damano.cz

Nůž asijských šéfkuchařů Neexistuje snad žádný, který by ho neměl. A není divu. Nůž typu santoku se vyznačuje pevnou čepelí,…
Damano.cz

Poradí si s jakýmkoliv masem Je úplně jedno, jestli máte na prkýnku drůbež nebo zvěřinu. Pro porcování je totiž základem…
Damano.cz

Zubaté ostří, hladký řez Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 45 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Nakrájeno dřív, než řeknete nakiri Pro rychlé a bezpečné krájení potřebujete jediné – dokonale nabroušené ostří. Široká a…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 66 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 66 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 67 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Nůž asijských šéfkuchařů Neexistuje snad žádný, který by ho neměl. A není divu. Nůž typu santoku se vyznačuje pevnou čepelí,…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 67 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Když je sekáček nabroušený ... tak je to radost. O to větší, když se to dělá ručně. Dohlídne se tak na sebemenší detail, a…
Damano.cz

Když je sekáček nabroušený ... tak je to radost. O to větší, když se to dělá ručně. Dohlídne se tak na sebemenší detail, a…
Damano.cz

Základ každé kuchyně Ať už té profesionální, nebo domácí. Díky masivnímu ručně broušenému ostří z 45 vrstev damaškové oceli…
Damano.cz

Když je sekáček nabroušený ... tak je to radost. O to větší, když se to dělá ručně. Dohlídne se tak na sebemenší detail, a…
Damano.cz

Aby měl steak pořád šťávu ... ať už si svůj flák masa připravujete jakkoliv. Krvavý nebo propečený, je to jedno. Ručně…
Damano.cz

Aby měl steak pořád šťávu ... ať už si svůj flák masa připravujete jakkoliv. Krvavý nebo propečený, je to jedno. Ručně…
Damano.cz

Jiné, ale pořád stejné Ruční práce, německá ocel a (ne)skutečně ostrá čepel. Nože se tak od sebe liší jediným – tvarem a…
Damano.cz

Když je sekáček nabroušený ... tak je to radost. O to větší, když se to dělá ručně. Dohlídne se tak na sebemenší detail, a…
Damano.cz

Když je sekáček nabroušený ... tak je to radost. O to větší, když se to dělá ručně. Dohlídne se tak na sebemenší detail, a…
Damano.cz

Jiné, ale pořád stejné Ruční práce, 66 vrstev kvalitní damaškové oceli a (ne)skutečně ostrá čepel. Nože se tak od sebe liší…
Damano.cz

Jiné, ale pořád stejné Ruční práce, 66 vrstev kvalitní damaškové oceli a (ne)skutečně ostrá čepel. Nože se tak od sebe liší…
Damano.cz

Jiné, ale pořád stejné Ruční práce, 66 vrstev kvalitní damaškové oceli a (ne)skutečně ostrá čepel. Nože se tak od sebe liší…
Damano.cz