Kernotto vzniká loupáním a broušením špaldy. Tato úprava umožňuje rychlejší vaření bez nutnosti zrna namáčet. Kernotto je vhodné do polévek, karbanátků, do masových a zeleninových směsí nebo jako příloha.
Kernotto propláchněte pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání.
Informace o Zdraví z přírody Špaldové Kernotto 500 g
Popis
Kernotto vzniká loupáním a broušením špaldy. Tato úprava umožňuje rychlejší vaření bez nutnosti zrna namáčet. Kernotto je vhodné do polévek, karbanátků, do masových a zeleninových směsí nebo jako příloha.
Kernotto propláchněte pod tekoucí vodou, vložte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání.