Rok vydání 2016, počet stran 224, čeština, brožovanáUcelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu.
Informace o Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová a kol. (2016, brožovaná bez přebalu lesklá)
Popis
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 93%
Hodnocení: 93%
12 recenzí
5
9x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel2. července 2025
Hodnocení: 100%
Moc hezká knížka a jednoduché návody
K zavaření
Nahlásit
Nahlásit recenzi
avorecuk6810. února 2024
Hodnocení: 100%
Protoze jsou tam recepty na nakladani po cely rok vseho.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel8. září 2022
Hodnocení: 100%
Spokojenost. Přehledně a srozumitelně sepsané základní recepty, a to nejen zpracování ovoce, zeleniny, ale i hub, bylinek, masa.....
Do ruky beru knihu velmi často.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel2. února 2022
Hodnocení: 100%
Super kniha super obchod. Díky
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel18. srpna 2021
Hodnocení: 80%
Splnila má očekávání.
Receptů by mohlo být více. Rád si za rozšířené vydání zaplatím.