Hlavní obsah stránky
Produkt již není v prodeji
Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě - Birgit Erath, Eric Treuillé
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2007, počet stran 168, čeština, pevná / vázanáLidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času.
Podobné výrobky
Všechny podobnéKuchařky a nápoje Ottovo Nakladatelství
Všechny kuchařky a nápoje Ottovo NakladatelstvíInformace
Popis
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.
Parametry
Výrobce | Ottovo Nakladatelství Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | čeština Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 168 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2007 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | pevná / vázaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 80-7360-648-8 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení