Recenze Všechno, co jste vždy chtěli vědět o tom, jak být a zůstat top - Adriana Sklenaříková-Karembeu (2018, pevná s přebalem lesklá)

Topmodelka, vášnivá dobrovolnice a mluvčí Červeného kříže, Adriana Karembeu (rozená Sklenaříková), dobyla srdce veřejnosti svou opravdovostí a velkým smyslem pro humor. Nyní přichází s osobitým návodem, jak si udržovat štíhlou linii, vyrovnávat se se stresem a žít spokojeně, šťastně a zdravě. V knize využívá svých zkušeností a odhaluje, jak si poradit s tím, aby nám strava přinášela radost a…

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Kniha byla nabízena v souboru publikací Luxoru - vybrána náhodně dle obálky a jména autorky. Krásná vazba a zajímavé rady, věnovala jsem ji.

Nelituji, že jsem tuhle publikaci (za velmi výhodnou cenu) koupila.

Registrovaný uživatel27. února 2022

tato kniha mě zaujala jako inspirační a motivační něco se sebou dělat :)

Registrovaný uživatel27. února 2022

Zatim jsem necetla. Je mi 73. Koupila jsem to pro sve snachy. Zatim tez necetly. Zaroven jsem koupila dalsich 12 knih. To se budete ptat na kazdou? Je to jako ve škole. Literarni deník.