Recenze Vše, co jste chtěli vědět o módě - Bartlová Ada

Recenze Vše, co jste chtěli vědět o módě - Bartlová Ada

Taková kniha o stylu tu ještě nebyla. Ada Bartlová, zakladatelka blogu Módní peklo, se proslavila nejen nemilosrdnou kritikou oděvních nešvarů, ale také užitečnými radami a bystrými postřehy ze světa módy. Z posbíraných znalostí a zkušeností teď sestavila knihu pro ženy, které už mají plné zuby tisíckrát opakovaných řečí o francouzském šarmu a slim džínách jako základu šatníku. Kniha obsahuje…

Registrovaný uživatel25. května 2022

Vybírala jsem i podle recenzí. Kniha je velmi obsažná a poučná, moc se mi líbí, doporučuji k zakoupení.

Mírně poškozený hřbet knihy.

Pěkná kniha, jsem ráda, že ji mám doma. Není to k přečtení na jeden zátah, spíš k delšímu studiu :)

Registrovaný uživatel24. května 2019

spousta zajímavých a z mého pohledu hodnotných informací pěkné, nekýčovité a názorné obrázky velice kladně hodnotím širokou škálu barevných odstínů, včetně rozlišení, zda jde o teplý či studený tón

asi jsem čekala trochu víc informací i o samotném šití, ale i tak mě kniha nadchla