Recenze Voda zdravá, léčivá, životadárná: Nejste nemocní, máte jen žízeň! - Fereydoon Batmanghelidj

Průkopnický lékař a uznávaný autor knihy Jak vaše tělo volá po vodě (Your Body’s Many Cries for Water) ukazuje na základě více než dvacetiletého klinického a vědeckého výzkumu funkce vody v těle, jak voda dokáže pomoci při obrovském množství zdravotních problémů. Upravením příjmu tekutin a soli můžete léčit a předcházet řadě nemocí, vyhnout se užívání drahých léků na předpis a těšit se plně…

svastova26. června 2024

Díky této knize mi do sebe začínají zapadat důvody mých nespecifických zdravotních obtíží.

Byť je to populárně naučná kniha, pro laiky může být míst trochu náročná. Odborníci si zase jistě budou uvědomovat, že některé informace jsou podpořené odbornou literaturou, jiné jsou jen domněnky.

Velice inspirativní kniha pro všechny, kteří pečují o své zdraví, nebo kteří mají zdravotní problémy, se kterými si klasická medicína neví rady.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Velmi dobrá a poučná kniha.

Registrovaný uživatel1. dubna 2020

Super knížka!!!!! Na základě informací z ní čerpaných jsem si koupil přístroj, který dovede tuto vodu vyrábět. Funguje bezvadně a jsem velmi spokojený. Je veliká škoda, že tento japonský přístroj používá jenom pár lidí v České republice. Přeji krásný den a skvělé zítřky Michal Vaňous Pardubice 603 212 419

Pokud by chtěl někdo bližší informace Michal Vaňous Pardubice 603 212 419 michal.vanous@volny.cz

Registrovaný uživatel17. prosince 2018

Dobrý den. Knihu jsem přečetla se zájmem. Pomohla mi pochopit, proč mám pít víc vody než dosud. Dřív jsem pila málo, protože jsem "neměla" žízeň Ted se snažím vypít minimálně 2 litry vody z kohoutku. Napouštím ji dopředu, aby vyprchal chlor. Mám více energie, zrychlil se mi metabolismus. Knihu doporučuji k přečtení, hlavně lékařům, aby nepředepisovali léky, kde stačí voda. .

Vše napsáno v kladech.