Mop je lehký, snadno se s ním manipuluje, je skladný.
S mopem jsem naprosto spokojená, mohu jen doporučit.

Vileda 1.2 Spray Max je podle recenzí velmi praktický a kvalitně zpracovaný mop pro rychlé a efektivní vytírání. Většina uživatelů oceňuje jeho lehkost, snadné ovládání a připravenost k okamžitému použití. Někteří však upozorňují na problémy s čištěním většího mokra a technické závady jako rozleptávání trysky nebo protékání nádržky.
Mop je lehký, snadno se s ním manipuluje, je skladný.
S mopem jsem naprosto spokojená, mohu jen doporučit.
kupujeme opakovaně
Dostatečně velká nádržka
Oboustranně použitelná plocha návleku při mytí
Docela pevná konstrukce
Dobrý výrobek za dobrou cenu
funguje skvěle
Kvalitní stricka a mačkací zařízení. Velká nádržka.
Příliš chlupatý navlek,který dělá za sebou "cestičky". Po nějakém čase mi začala nádržka protekat tou malou zavzdušňovaci dírkou. Komplet nádržka vytece a nebo při vytiraní cáká všude.
Za hodně peněz málo muziky.
Je to dobrá věc Splňuje svůj účel. Je pro mě vyhovující. Vytira dobře. Objednala bych znovu. Je lehký a dobře se sním manipuluje.
Tento produkt mne zaujal pro ty dvě funkční strany - lépe přilne k podlaze a vyleští, vysuší. Po zkušenosti s jednou stranou mopu, je tento super, opravdu perfektní.. Vynikající jsou ty dvě strany - jedna na umytí a druhá na vysušení. Skvělé... používám 3x v týdnu nebo i víc .dle potřeby.
šikovná věc, uklidíte s ním rachle a dobře
Nedostatečný popis plnění nádobky
vždy při ruce, na rychlé vytírání bez tahání vědra
jednoduchost používání
Spokojená,nemusím za sebou nic tahat ,hotovo raz dva
Práce s mořem výborná.
skvělý, kvalitní a bytelné zpracování, rozhodně se vyplatí investovat, než se spokojit s levnějšími variantami
maieriál,velká nádobka,jednoduchá manipulace
jedna velká spokojenost
skvělý pomocník, i na vytírání a je připraven, pokud by se něco vylilo
Doporučuji
Lehký, dobře se s ním pracuje.Snadná vyměnitelnost mopu.
Super pomocník, rychlé dodání, výborná komunikace
Rychlé a kvalitní vytíraní
Rozleptávání trysky, potom se musí koupit celý komplet nový
lehké ovládání