Recenze Velmi osobní kniha o zdraví - Margit Slimáková (2022, pevná, 2.vydání)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu. „Až dočtete tuto výjimečnou knihu uleví se vám. Už nikdy vás nenapadne držet dietu. Zjistíte totiž, že žít zdravě je mnohem přirozenější, logičtější a jednodušší než jste si mysleli." Hanka Zemanová - autorka bestsellerů Nová Biokuchařka a BioAbecedář „Neznám nikoho, kdo…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 14 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Velmi osobní kniha o zdraví je oceňována pro svůj srozumitelný a nezaujatý přístup k tématům zdraví a životního stylu. Obsahuje praktická doporučení a kvalitní studie, které z ní činí cenný zdroj informací. Někteří čtenáři však považují pasáže o autorčině vzdělání a cestování za příliš rozsáhlé.

• Srozumitelné a přehledné zpracování
  • Obsahuje praktická doporučení pro zlepšení kvality života
  • Nezaujatý přístup k tématům zdraví a životního stylu
  • Krásně ilustrovaná a příjemná na čtení
  • Obohacená o kvalitní studie a životní zkušenosti
  • Obsahuje rozsáhlé pasáže o autorčině vzdělání a cestování, které mohou být pro některé čtenáře nadbytečné

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Moc hezky zpracovaná kniha , plná rad jak na opravdové jídlo

Skvělá kniha o jídle

Registrovaný uživatel18. března 2021

Knihu nemam jeste doctenou,ale je velmi dobre a srozumitelne psana i pro laiky.

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Obsahuje praktická a skvěle zdůvodněná doporučení pro zlepšení kvality života - navíc se krásně čte.

Registrovaný uživatel12. prosince 2020

Nezaujatě napsaná kniha o tom jak si žijeme a co jíme

Doporučuji každému, kdo má rád zdraví životní styl (jídlo, pohyb, odpočinek)

Registrovaný uživatel29. října 2020

Výborná knížka plná informací. Nikomu se necpe žádný názor. Přehledná, čtivá

vladana.srp20. června 2020

Kniha koupelna jako darek

Registrovaný uživatel16. června 2020

velice zajímavé čtení

doporučuji koupi

Registrovaný uživatel25. března 2020

Psané tak, aby to každý pochopil. Zajímám se o přírodu a zdravý životní styl. Přečetla si ji celou, udělala několik poznámek

Na můj vkus tam bylo zbytečně mnoho stránek o tom, kde a jak paní Slimáková studovala, kde s manželem a dětmi cestovala.. Vážím si jejího vzdělání, schopností, toho jak vše dokázala, ale asi by to šlo zkrátit

Určitě poučná kniha, ale četla jsem zajímavější nebo se možná dlouho zajímám o podobný životní styl, tak mě to tolik neohromilo

Registrovaný uživatel21. listopadu 2019

Zajímám se o zdraví, takže tato knížka mi moc pomohla. Vemi pěkně udělaná kniha, srozumitelná a zajímavá.

Velmi dobře napsaná kniha. Paní Slimáková má velké znalosti a zkušenosti v oblasti výživy. Určitě doporučuji!

Registrovaný uživatel2. července 2019

Přehledné, čtivé, poučné

Registrovaný uživatel26. července 2018

Krásná kniha,plná zajímavého a poutavého povídání o životě,jídle....

Zatím jsem nenašla

Doporučuji jako povinnou literaturu do každé domácnosti.

Registrovaný uživatel2. června 2018

Velice příjemné čtení, které stojí k zamyšlení, obohacené o jemné ilustrace. Určitě si právem zaslouží místo v každé knihovničce!

Registrovaný uživatel1. června 2018

Výborná kniha, moc děkuju, dobrý průvodce pro mě i kamarádku.

Registrovaný uživatel31. května 2018

Naprosto úžasná kniha pro všechny, koho zajímá zdraví. Mohla by z fleku sloužit jako učebnice zdravovědy ve školách. Vychází z faktů, životních zkušeností a kvalitních studií.