Moc hezky zpracovaná kniha , plná rad jak na opravdové jídlo
Skvělá kniha o jídle

Moc hezky zpracovaná kniha , plná rad jak na opravdové jídlo
Skvělá kniha o jídle
Knihu nemam jeste doctenou,ale je velmi dobre a srozumitelne psana i pro laiky.
Obsahuje praktická a skvěle zdůvodněná doporučení pro zlepšení kvality života - navíc se krásně čte.
Nezaujatě napsaná kniha o tom jak si žijeme a co jíme
Doporučuji každému, kdo má rád zdraví životní styl (jídlo, pohyb, odpočinek)
Výborná knížka plná informací. Nikomu se necpe žádný názor. Přehledná, čtivá
Kniha koupelna jako darek
velice zajímavé čtení
doporučuji koupi
Psané tak, aby to každý pochopil. Zajímám se o přírodu a zdravý životní styl. Přečetla si ji celou, udělala několik poznámek
Na můj vkus tam bylo zbytečně mnoho stránek o tom, kde a jak paní Slimáková studovala, kde s manželem a dětmi cestovala.. Vážím si jejího vzdělání, schopností, toho jak vše dokázala, ale asi by to šlo zkrátit
Určitě poučná kniha, ale četla jsem zajímavější nebo se možná dlouho zajímám o podobný životní styl, tak mě to tolik neohromilo
Zajímám se o zdraví, takže tato knížka mi moc pomohla. Vemi pěkně udělaná kniha, srozumitelná a zajímavá.
Velmi dobře napsaná kniha. Paní Slimáková má velké znalosti a zkušenosti v oblasti výživy. Určitě doporučuji!
Přehledné, čtivé, poučné
Krásná kniha,plná zajímavého a poutavého povídání o životě,jídle....
Zatím jsem nenašla
Doporučuji jako povinnou literaturu do každé domácnosti.
Velice příjemné čtení, které stojí k zamyšlení, obohacené o jemné ilustrace. Určitě si právem zaslouží místo v každé knihovničce!
Výborná kniha, moc děkuju, dobrý průvodce pro mě i kamarádku.
Naprosto úžasná kniha pro všechny, koho zajímá zdraví. Mohla by z fleku sloužit jako učebnice zdravovědy ve školách. Vychází z faktů, životních zkušeností a kvalitních studií.