Rok vydání 1999, počet stran 115, češtinaTřebaže tato kniha obsahuje četné množství receptů, není míněna jenom jako další kuchařka či kolekce receptů. Čtenáři by měla spíše posloužit jako tištěný průvodce, který hodlá rozšířit jeho znalosti o přirozených vlastnostech konopí a dále o tom, jak se tato rostlina snáší s rozličnými potravinami, jak je nejlépe asimilovatelná lidakým zažívacím traktem a jak za své peníze můžete dosáhnout…
Třebaže tato kniha obsahuje četné množství receptů, není míněna jenom jako další kuchařka či kolekce receptů. Čtenáři by měla spíše posloužit jako tištěný průvodce, který hodlá rozšířit jeho znalosti o přirozených vlastnostech konopí a dále o tom, jak se tato rostlina snáší s rozličnými potravinami, jak je nejlépe asimilovatelná lidakým zažívacím traktem a jak za své peníze můžete dosáhnout lepšího opojení. V první části jsou srovnány výsledky konzumace konopí ve stravě a kouření. Druhá část vysvětluje fyzikální a chemické vlastnosti konopí a jak najlépe může člověk tuto rostlinu strávit. V třetí části jsou popsány možnosti přípravy základních příměsí jako je konopné máslo a konopný tér, na které se odvolávají mnohé recepty. Čtvrtá a poslední část je věnovaná některým z nejvhodnějších pokrmů, které lze z těchto příměsí připravit.