Recenze Uzdrav svá vnitřní zranění: Lise Bourbeau (2011, brožovaná)

Recenze Uzdrav svá vnitřní zranění: Lise Bourbeau (2011, brožovaná)

Autorka dokazuje, že všechny problémy mají kořeny v pěti základních zraněních, kterými jsou odmítnutí, opuštění, ponížení, zrada a křivda. Podrobně tato zranění popisuje a vysvětluje, jak si na jejich základě vytváříme určité masky, abychom své zranění nemuseli vidět a cítit – abychom nebyli ještě zranitelnější, a ještě více zraňováni. .

Registrovaný uživatel18. května 2021

dostala jsem typ , zajímám se o psychologii a mám sama problémy se sebou tohoto typu

nemám ji sice dotčenou do konce, ale může mnoha lidem skutečně pomoci s problémy s dětství

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Dala jsem ho jako dárek.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Kniha je pro každého kdo chce pochopit chování nejen sám sebe ale i těch druhých.

emk21. června 2020

Knihu jsem si koupil na doporučení své kolegyně. S knihou jsem, z počátku pracoval denně, i když někdy s velikými obtížemi a to do té doby než jsem si své zranění zpracoval. Někdy jsem zvládl jen 1 odstavec za den. Zejména u první kapitoly. Teď už pracuji s knihou jen občas a to podle příležitosti, když někdo potřebuje pomoci.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2019

Tento produkt jsem si vybral na doporučení své dobré známé s tím, že si myslí, že by mi to mohlo pomoci. Nedovedu řící jakými vlastnostmi produkt vyniká (možná, že jsem nepochopil otázku). Mohu však říci, že mě hodně oslovil. Nejen, že jsem našel odpověď na své potíže ve všech uvedených typech vnitřního zranění, ale snažím se i pomoci lidem ve svém okolí tím, že jim knihu přibližuji. Produkt používám příležitostně, jak se najde příležitost o té knize s někým mluvit..

Registrovaný uživatel15. srpna 2019

Knihu jsem si koupila na doporučení, je to doslova učebnice, která by měla být v každé rodině. Najde se v ní každý a možná s její pomocí rozklíčujeme i to, co bychom jinak do nedávna jen těžko chápali.. Při správném pochopení jejího obsahu můžeme také předejít alespoň těm největším zraněním na duši našich dětí, které můžeme napáchat my rodiče, pokud bychom zůstali nevědomí..