Recenze Úžasná očista jater a žlučníku - Andreas Moritz

V tomto mezinárodním bestselleru odhaluje Andreas Moritz nejčastější, ale jen zřídkakdy rozpoznané příčiny nemoci – tvorby žlučových kamenů. Žlučové kameny postihují velkou část západní civilizace Chorobami žlučníku a žlučovými kameny je ohroženo každý rok nejméně 20 milionů Američanů, v mnoha případech vedou problémy se žlučí k závažnějším a zdánlivě nesouvisejícím problémům včetně obezity,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Úžasná očista jater a žlučníku poskytuje podrobné a praktické informace o problematice zdraví, které čtenáři oceňují pro jejich srozumitelnost a užitečnost. Ačkoliv některé pasáže mohou působit zdlouhavě, kniha je hodnocena jako cenný zdroj pro ty, kteří se chtějí věnovat očistě a prevenci.

• Podrobné vysvětlení problematiky zdraví
  • Praktické návody a postupy
  • Zajímavé a nové informace
  • Dobře se čte
  • Důkladné vysvětlení důležitosti očisty
  • Zdlouhavé pasáže

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Úžasná kniha!!! Všichni by si ji měli přečíst!

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

Skvělá kniha, velká šíře informací a řada praktických postupů.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Již asi před 8 lety jsem dělala první očistu jater, pak jsem tuto kůru nedělala a teď vím, že jsem neudělala dobře. Nyní se připravuji na novou sérii před novem jak autor doporučuje.

naprosto žádné

vřele doporučuji , ale připomínám, že je NUTNÉ přesně dodržet postup. Není to vhodné pro neposluchy

Registrovaný uživatel8. srpna 2020

Vše perfektně vysvětleno, spousta nových zajímavých informací, kniha se čte sama. Škoda, že mi nepřišla do života dříve..mohu všem jen doporučit!

Registrovaný uživatel14. června 2020

Dobrý návod

Trochu moc zdlouhavé

Ale dobrá věc měl by dodržovat každý

Registrovaný uživatel3. dubna 2020

Protože je zaměřená na problematiku zdraví.

Registrovaný uživatel7. března 2020

Jenom potvrdilo dříve poznané