Mudr.Vojáček je hlavně dobrý byznysman... ví, že těmito "kecy"osloví určitý okruh lidí, kteří jsou ochotni mu za to platit.Viz.počátky v Endale... nedá se ho ani poslouchat ani číst.

Naprosto skvělá kniha, hlavně napsaná způsobem uvěřitelnosti. A protože tento způsob nahlížení na schopnost léčení a důvěru v sebe sama mám dlouho, jen mi to potvrzuje správnost mého myšlení v otázce zdraví.
bezva knížka
Inspirativní a motivační
Kniha mě inspirovala a motivovala k několika pozitivním změnám v mém životě.
Díky této knize se člověk dozví spoustu věcí o sobě, o fungování oragnismu, ale i například o zdravotnictví. Rozhodně doporučuji přečtení!
Moc se mi kniha líbila.
doporučení kamaráda,
popis zdravotních problému a zdravotní problematiky bez lhaní
čtu ho denně
Kniha je úžasná a doufejme, že všechny čtenáře včetně mě donutí uvědomit si, že za své zdraví neseme odpovědnost sami.
Nenacházím
Výborná kniha ke čtení i ke zpytování svědomí :-)
pana Vojáčka už delší dobu sleduju v rozhovorech atd, tak mi přišlo logické si koupit i knížku,kde vše shrnuje. A nelituju. Ještě ji teda nemám dočtenou, ale baví mě to číst, je přehledná, jasně napsaná. Ke kurzu, který teď navštěvuju, se hezky doplňuje
Nevím,byl to dárek.
Zajímám se o své zdraví,kniha je dobře čtecí i pro laika,jsem moc spokojená,dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí a po přečtení pošlu dál
Zajimam se o zdravy zivotni styl vcetne alternativni mediciny, tudiz se s nazory a myslenkami autora velmi ztotoznuji.
Je radost videt, ze dalsi a dalsi lekari jsou schopni myslet a lecit jinak, nez pred sto lety…
Výborná kniha, vše srozumitelně vysvětleno.
Za mě žádné.
Vřele doporučuji k přečtení.
Místy hezká teorie
Po přečtení knihy mám názor, že má zhruba stejnou hodnotu jako svazek jakýchkoli jiných povídek ze života jen s tím, že tématicky je laděná na zdravotní problémy populace. Tím se chytře stává potencionálně velmi prodejnou knihou. Spousta povídání o tom, jak úspěšně léčil. Lidi, kteří však jsou nemocní a očekávají, že ve knize najdou návod k řešení svého problému dostanou
pořádnou dávku povídek a příběhů se šťastným koncem díky J.V.
Podle mého názoru je také pán mnohem více byznysmen než lékař a podle toho jedná. To se mi v poslední době ve zdravotnictví velmi nelíbí, že z nemoci je byznys a vytrácí se lidskost. Bojím se, že opět zde o nic jiného nejde...
Za mě palec dolů
Skvely pruvodce jak si uchovat zdravi!
Skvěle napsaná kniha, která by měla být povinnou četbou!
Měkká vazba, příjemná do ruky, čtivá. Líbí se mi její grafické zpracování.
Dodací lhůta byla skoro 4 týdny, už jsme se smířil s tím, že se kniha na cestě ztratila. Nevím, zda je to chyba odesílatele nebo zprostředkovatele. Nicméně měl jsem dobírku, takže mě to nijak netrápilo.
Stručnost
Struktura
Formou rozhovoru
Jasné, stručné, krásně se čte i pro širokou veřejnost, bez odborné terminologie, ráda se ke knize vracím
Skvělá kniha pro každého komu záleží na zdraví a na sobě
Je to dárek .