Recenze Umění být zdráv - Jan Vojáček (2020, brožovaná)

Recenze Umění být zdráv - Jan Vojáček (2020, brožovaná)

Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s těmito chorobami současná medicína neumí poradit? Jak naslouchat signálům těla a napojit se na svou skutečnou podstatu? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii. Umění být zdráv může ovládnout kdokoli – zjistěte,…

Bartusk Marie21. ledna 2024

Mudr.Vojáček je hlavně dobrý byznysman... ví, že těmito "kecy"osloví určitý okruh lidí, kteří jsou ochotni mu za to platit.Viz.počátky v Endale... nedá se ho ani poslouchat ani číst.

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Naprosto skvělá kniha, hlavně napsaná způsobem uvěřitelnosti. A protože tento způsob nahlížení na schopnost léčení a důvěru v sebe sama mám dlouho, jen mi to potvrzuje správnost mého myšlení v otázce zdraví.

Registrovaný uživatel25. října 2021

bezva knížka

Registrovaný uživatel13. října 2021

Inspirativní a motivační

Kniha mě inspirovala a motivovala k několika pozitivním změnám v mém životě.

Registrovaný uživatel9. října 2021

Díky této knize se člověk dozví spoustu věcí o sobě, o fungování oragnismu, ale i například o zdravotnictví. Rozhodně doporučuji přečtení!

Registrovaný uživatel4. října 2021

Moc se mi kniha líbila.

Registrovaný uživatel29. září 2021

doporučení kamaráda, popis zdravotních problému a zdravotní problematiky bez lhaní čtu ho denně

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Kniha je úžasná a doufejme, že všechny čtenáře včetně mě donutí uvědomit si, že za své zdraví neseme odpovědnost sami.

Nenacházím

Výborná kniha ke čtení i ke zpytování svědomí :-)

Registrovaný uživatel6. srpna 2021

pana Vojáčka už delší dobu sleduju v rozhovorech atd, tak mi přišlo logické si koupit i knížku,kde vše shrnuje. A nelituju. Ještě ji teda nemám dočtenou, ale baví mě to číst, je přehledná, jasně napsaná. Ke kurzu, který teď navštěvuju, se hezky doplňuje

Registrovaný uživatel8. července 2021

Nevím,byl to dárek.

Registrovaný uživatel22. června 2021

Zajímám se o své zdraví,kniha je dobře čtecí i pro laika,jsem moc spokojená,dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí a po přečtení pošlu dál

Registrovaný uživatel18. června 2021

Zajimam se o zdravy zivotni styl vcetne alternativni mediciny, tudiz se s nazory a myslenkami autora velmi ztotoznuji.

Je radost videt, ze dalsi a dalsi lekari jsou schopni myslet a lecit jinak, nez pred sto lety…

Registrovaný uživatel14. května 2021

Výborná kniha, vše srozumitelně vysvětleno.

Za mě žádné.

Vřele doporučuji k přečtení.

Registrovaný uživatel6. května 2021

Místy hezká teorie

Po přečtení knihy mám názor, že má zhruba stejnou hodnotu jako svazek jakýchkoli jiných povídek ze života jen s tím, že tématicky je laděná na zdravotní problémy populace. Tím se chytře stává potencionálně velmi prodejnou knihou. Spousta povídání o tom, jak úspěšně léčil. Lidi, kteří však jsou nemocní a očekávají, že ve knize najdou návod k řešení svého problému dostanou pořádnou dávku povídek a příběhů se šťastným koncem díky J.V. Podle mého názoru je také pán mnohem více byznysmen než lékař a podle toho jedná. To se mi v poslední době ve zdravotnictví velmi nelíbí, že z nemoci je byznys a vytrácí se lidskost. Bojím se, že opět zde o nic jiného nejde...

Za mě palec dolů

Registrovaný uživatel3. května 2021

Skvely pruvodce jak si uchovat zdravi!

Registrovaný uživatel3. května 2021

Skvěle napsaná kniha, která by měla být povinnou četbou!

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Měkká vazba, příjemná do ruky, čtivá. Líbí se mi její grafické zpracování.

Dodací lhůta byla skoro 4 týdny, už jsme se smířil s tím, že se kniha na cestě ztratila. Nevím, zda je to chyba odesílatele nebo zprostředkovatele. Nicméně měl jsem dobírku, takže mě to nijak netrápilo.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Stručnost Struktura Formou rozhovoru

Jasné, stručné, krásně se čte i pro širokou veřejnost, bez odborné terminologie, ráda se ke knize vracím

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Skvělá kniha pro každého komu záleží na zdraví a na sobě

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Je to dárek .