Recenze Tučné superpotraviny a oleje - David Frej

Recenze Tučné superpotraviny a oleje - David Frej

Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu. Kvalitní a zdravé tuky jsou přitom nejdůležitější živinou v naší stravě. MUDr. David Frej přesvědčivě dokazuje, že epidemii cukrovky, obezity, nemocí srdce a dalších civilizačních nemocí…

bopavlik28. dubna 2024

Dr.D.Frej je fundovaným autorem, jeho znalosti jsou podložené dlouholetou praxí a neustálým čerpáním a doplňováním poznatků. Tento díl je velmi potřebný a prospěšný. Mělo by to být "povinnou četbou"! Škoda, že jsem k tomu nepřišel dřív, ale lepší pozdě jako nikdy. Chválím a oceňuji vydavatele za pevnou a kvalitní, hodnotnou vazbu a knižní obchod KNIHCENTRUM za vylepšenou cenovou nabídku. Že se zdražily obecně knížky? To sleduje jiný cíl, bohužel...

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

srozumitelné a poučné čtení na stále aktuální téma zdravého životního stylu; pevná vazba

Registrovaný uživatel23. října 2019

Velmi poučná kniha, někdo se o ní zmiňoval na fb. proto jsem si jí koupila. můžu všem doporučit. Pokusím rady vyzkoušet, je to pro mne novinka.

Registrovaný uživatel27. června 2019

Tato kniha vystihuje nedostatky v naší stravě . Doporučil bych tu knihu každému,aby se zamyslel nad svou životosprávou.