Recenze To pravé jídlo v těhotenství - Lily Nichols (2020, brožovaná)

Recenze To pravé jídlo v těhotenství - Lily Nichols (2020, brožovaná)

Lily Nichols ve své knize na základě více než 900 vědecky podložených informací, odkazů a zkušeností dokládá význam „opravdového jídla“ pro zdraví matky a vyvíjejícího se miminka. Titul se však zabývá i dalšími aspekty těhotenství (například cvičením, tělesnými aktivitami, doplňky stravy, stresem, duševním zdravím a podobně) a také obdobím po porodu („čtvrtým trimestrem“). Kniha rovněž obsahuje…

Registrovaný uživatel7. listopadu 2023

Velke mnozstvi informaci.

Jine ocekavani, spis jsem chtela konkretni navidy a recepty, nikoliv ucebnici prvku, vitaminu.....v tom mnozstvi informaci je clovek zahlcen.

Asi kvalitni kniha a autor, ale s jinym zamerem

Registrovaný uživatel8. října 2022

Hezký obal díky kterému jsem si koupila.

Vůbec se mi nelíbí jak je zpracované, nejsou tam obrázky a barvy. Není to napsané vůbec poutavě. Autor si protiřečí. Doporučují tam i jídla která se nesmí používat. Rozhodně bych nedoporučila.

Registrovaný uživatel11. června 2021

Praktické rady podložené fakty, s přehledem zdrojů. Relevantní informace, srozumitelně podané. Sympatická autorka.