skvělá hra, všem doporucuju

skvělá hra, všem doporucuju
Hra sa neda vobec spustit, technicka podpora len s robotom kdesi z Ciny, cize ako keby ziadna. Zahajili sme reklamacne konanie, ziadne aktivne riesenie vzniknutej situacie zo strany e-shopu, len nacvicene frazy ako odradit zakaznika, riesit reklamaciu dalej. E-shop vobec neodporucam.
Byl to dárek k narozeninám , super rychlé dodání a super hra.
všechno super, licence do minuty od platby :)
Výborná kvalita, všechno je skvělé, výborné stahování, vývojáři perfektně poradí jak hru nainstalovat a spustit. Určitě doporučuji hry objednávat přes TBgames
Určitě bych doporučila, levné a skvěle
Hra pro dceru
Dcera spokojená
Spokojenost. Splnilo očekávání. Používá dcera.
Dokonalá simulace. Má nejoblíbenější hra
Super , těším se na další nákup s dodatky
Urcite doporucuji.
-kvalitní
-dobře zpracované
-nenáročné na hraní
-zábavné
-možnost přikoupit si další balíčky
-občasné “bugy” postav
Hra je velmi dobře zpracovaná, krásně hratelná, zábavná kvůli volbě vašeho vlastního děje, možnost tvořit 3D postavy a domy.
Za mě, hra bez věkového omezení pro naladění dobré nálady :)
V návodu doporučujete origin, který tedy musí být součástí, ale bohužel mi neposlal heslo, nemohu se tedy přihlásit. Mám po hře, super!
Hra je v pohodě. Holka je sní spokojená.
Menší zádrhel při instalaci že chybí knihovny ale vše se dá stáhnout .
Perfektní, šlape jak má
Za mě je to fajn
2 mi ale přišla lepší :D více možností a tak... ale možná jsem starší, tak to vnímám jinak
takový dobrý žrout času :D
Supr hra, pro mě jako dělaná. Doručení do pár minut, do pár hodin staženo. A to ani ne za 1 000kč ;P
hra není kompletní, spousta věcí nefunguje, např. umístění nábytku, návštěva sousedství
Zábava na dlouhou chvíli.Hezká grafika.Hraju,když mě přítelkyně pustí
V základu nic moc není.Bez datadisků nuda
Zbožňuji The Sims.
Hraji je od samého začátku, jsou prostě boží.
Žádné zápory nejsou!
Moc času na hraní Simíků nemám, ale vždy si alespoň chvilku najdu. Většinou večer, když mi dítko usne.
Rychlé dodání, super cena, funguje jak má a komunikace s obchodem.