Počítačová hra Recenze The Elder Scrolls V: Skyrim PC digitální verze

Recenze The Elder Scrolls V: Skyrim PC digitální verze

Děj The Elder Scrolls V: Skyrim není přímým pokračováním Oblivionu, ale odehrává se 200 po událostech ze IV. dílu, v době občanské války v království Skyrim, kde právě zemřel král. Herní svět pak bude stejně otevřený a rozlehlý jako v Oblivionu. Nový svět Skyrim je plný života, ukazující plynoucí mraky, horské štíty, zapomenutá místa.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Hra nefunkční, buglá první animace, když jedou na povoze.

Kamera se otáčí jak zběsilá a koňě se bugují. Nejde se přes to dostat. Zkusim reinstal.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Kupte si to. :)

Registrovaný uživatel12. dubna 2020

Splňuje vše co od tohoto žánru čekáte

Registrovaný uživatel20. března 2020

velký svět hodně kampaně a i když to dohrajete tak je pořád co dělat mám nahráno přes 1000 hod

starší grafika

skvělé RPG

Registrovaný uživatel18. listopadu 2019

Prostě Skyrim. Jako člověk, co v životě nic podobné nehrál jsem se téměř ihned ztratila na mapě v horách. Pak jsem se učila, jak se orientovat v terénu, kde nejsou vidět cesty, jen občas ukazatel. Docela hezký bojový systém, kdy hodně ovlyvní šikovnost hráče a nádherná volnost v pohybu po mapě a plněných questech.

Když si objednávám hru s češtinou, tak očekávám, že dostanu hru s češtinou a ne hru v angličtině a link kdovíkam na stažení českých titulků. To trochu rozmrzelo, i když překlady knih udělali hezky.

Hra hezká, jen jsem poněkud zmatena z navigačního systému mapy a ještě jsem nestihla prozkoumat strom dovedností, protože jsem se zasekla v knihovně u čtení knih (nepovinné a navíc jsem tam odešla napříč mapou přes lokace, kde jsem umírala na 1-3 rány, takže průchod byl hodně o šikovnosti a štěstí v boji). Jakmile bude čas, tak rozhodně plánuji hrát víc.