Hrnec Recenze TESCOMA President kastrol s cedící poklicí ø 20 cm 3 l

Recenze TESCOMA President kastrol s cedící poklicí ø 20 cm 3 l

Skvělý gurmánský zážitek musí mít výborný základ zejména v přípravě. S luxusním nádobím z řady president od Tescomy není nic jednoduššího. Kastrol President je ideálním pomocníkem při přípravě delikates všeho druhu. Je vyroben z prvotřídní ušlechtilé oceli 18/10 a jeho součástí je i sklonerezová cedicí poklice s malými a velkými otvory pro ještě jednodušší cezení.

casenskah16. února 2024

Vedení je velmi Prima věc. Doopravdy jdou chytnout bez hnapek, ale záleží velikost hrnce versus plotny na plynu.

I byť jsou tam malé a velké díry, tak to prostě trvá. Ale jde to. Musí se ihned umýt, aby neztratily lesk. Ale to je můj pocit.

Šla bych do nich znovu.

marcela t.15. února 2024

Mám už sadu hrnců a kastrolů z této řady, ještě jsem chtěla i tento kastrol.

Je to velmi jemný nerez, proto už jsou hrnce i kastroly bohužel někde poškrábané, mám neukázněné členy rodiny, nepoužívají jiné naběračky, než z nerezu a lžíce.

Kastrol jsem potřebovala a budu hlídat, aby do něj rodina nepoužívala nerezové nádobí.

msehnoutkova25. ledna 2024

Je skvělý, nemusím řešit cedník.