Recenze TESCOMA President 780210.00 sada nádobí 10 ks

Luxusní nádobí President představuje vše, po čem jste kdy v kuchyni toužili. Atraktivní design se sklonerezovou poklicí, extra silné sendvičové dno s vynikajícími termoakumulačními vlastnostmi a mimořádnou kvalitu, kterou ocení i ti nejnáročnější zákazníci. Klíčové vlastnosti - hrnce mají extra silné sendvičové dno - masivní nerezové úchyty se dají velmi dobře uchopit - odměřovací stupnice…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sada nádobí TESCOMA President 780210.00 je chválena za kvalitu zpracování, praktické odměrné rysky a odolnost vůči mytí v myčce. Uživatelé oceňují i ergonomii úchytů a kombinaci velikostí. Někteří však zmiňují počáteční praskání při prvním použití a barevné fleky na dně po umytí v myčce, které ale neovlivňují funkčnost.

• Odměrné rysky uvnitř hrnců
  • Suché ouška po vytažení z myčky
  • Dobře se berou do rukou
  • Skvělá kvalita zpracování
  • Ideální kombinace velikostí
  • Po prvním použití v hrncích praskalo
  • Na dně nádob zůstávají světlé barevné fleky po umytí v myčce

hana.krohova10. ledna 2025

Hezky vypadá, hrnce se dobře drží díky pevným úchytům, pokličky dobře sedí

Na dně nádob zůstávají po umytí v myčce světlé barevné fleky, které nelze dodatečným ručním umytím odstranit. Vaření to nijak nevadí, ale opticky to není pěkné.

vas.roman28. září 2024

vybrán byl dle kvality vlastnosti produktu profesionální vaření záruka vynikající kvality nádobí produkt je používán denně

toto zboží vřele doporučuji

Tereza19. června 2024

Oceňuji v každém hrnci měrku litrů. Uši na hrncích a ani na poklicích při vaření nepálí. Jsou lehké. Snadno se umývají (i v myčce).

Jediný zápor je ten, že jsem si je nekoupila mnohem dřív a utrácela za teflonové hrnce, které se hned poškrábaly.

a.buryskova18. ledna 2024

Chyběly mi velikosti hrnců v téhle sadě.Při prvním použití v nich sem tam praskalo,ale už vaříme bez praskání.

jitka.aberlova1. prosince 2023

Skvela kvalita Presne dle ocekavani Idealni kombinace velikosti

marie29. listopadu 2023

hrnce i poklice se dobře berou do rukou, po rozehřátí varné desky( když začne vařit voda v hrnci) je to krásně vidět a mohu varnou desku dát na na nejnižší stupeň a var v hrnci pokračuje dál - tímto uspořím poměrně dost energie

zatím jsem žádné nenašla

Registrovaný uživatel24. listopadu 2023

- oceňuji odměrné rysky uvnitř - opravdu do oušek nezatéká voda z myčky - po vytažení z myčky jsou suché

S hrnci a kastroly jsem velmi spokojená.