Rok vydání 2014, počet stran 164, čeština, pevná / vázanáVe čtyřech tematicky rozdělených kapitolách se nachází 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní.
Informace o Sváteční menu od polévky po dezert: Edice Apetit - Apetit
Popis
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách se nachází 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní.
Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatuje se i na vegetariány.